Vitamix,sanatate naturala

Va salut dragi prieteni!

Sunt convinsa ca toti suntem preocupati de sanatatea noastra si a celor dragi. Asadar incercam pe cat posibil sa mancam natural,biologic,si sa folosim produse si ingrediente cat mai naturiste. Aici intra si produsele de infrumusetare si îngrijire, care le aplicam pe piele. Ma consider norocoasa,deoarece locuiesc la tara si am posibilitatea de a manca ceea ce producem in curte si pe camp. La capitolul de ingrijire pentru piele,apelez de fiecare data la Vitamix. Magazinul se afla fizic si la noi in Braila Mall,dar il pot vizita si online.

Vitamix,sanatate naturala

Nu este pentru prima data de cand folosesc produse naturiste de la ei. La evenimentele noastre de blogging, ne-au fost sponsori de fiecare data. Acum ,la Danube Bloggers Meet 3, din nou ne-a trimis cate o punguta cu cadouri naturiste bineinteles. Sunt extrem de utile si pot fi folosite si de catre copii.

Cadouri naturiste de la Zanna

S-a creat Zanna, pentru un stil de viață natural, simplu si curat. Se folosesc ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice. Pe site-ul Vitamix.ro găsesti produse naturale Zanna pentru îngrijirea corpului, precum gel de duș, șampon, balsamuri si altele. Fiecare produs are în componență o serie de ingrediente cu proprietăți extraordinare asupra pielii, în funcție de nevoile tale.

Balsamurile Zanna sunt sub forma solida, și pot fi folosite pe pielea uscata, deshidratata. Se poate aplica balsam pe buzele crăpate, pe mâini, coate, chiar și călcâie. Sunt 100 % ingrediente cu extracte naturiste, plăcut mirositoare, și nu irita absolut deloc. Sunt prietenoase cu toate tipurile de piele.

Voi folosiți produse de la Vitamix? Cât de bine v-au ajutat?

Vitamix Magazin Naturist

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *