Vine „Barza” cu surprize

Buna dragilor!

Astăzi vorbesc despre câteva produse medicinale foarte utile pe care le-am primit la Danube Bloggers Meet 3.

Acestea pe care urmează sa le prezint sunt de la Barza, Veneris, MultiCare și SelfCare și se găsesc pe acest site https://elisiomed.ro/

Unele dintre acestea le-am mai folosit în trecut și le-am dat nota 10.

Goodie bag-ul primit a conținut și noutati pentru mine, de care am fost foarte curioasa sa le testez. Asa ca nu am stat prea mult și le-am pus în folosință.

1. Servetele umede intime Barza, cu bicarbonat de sodiu. Pentru ca le-am mai folosit în trecut, știu cât sunt de eficiente, miros frumos și nu provoacă niciun fel de iritatie/inflamație. Consider ca sunt necesare șervețelele intime oriunde și oricând,asa ca recomand.

2. Plasturii Barza împotriva durerilor Menstruale, mi se par cei mai tari. Conțin cărbune activ, vermiculita, și pudra de fier. Plasturii furnizează căldură terapeutica pentru ameliorarea durerilor menstruale minore. Aceștia mai pot fi folosiți și ca sursa de căldură atunci când temperaturile sunt scăzute.

3. Boneta Cu Șampon este cea mai noua chestie ieșită pe piața, din punctul meu de vedere. Nu am văzut niciodată, dar mi se pare excelenta ideea. Aceasta o puteți folosi în cazuri de urgenta, în calatorii, spitale, acolo unde nu ai mereu sursa de apa. Mod de folosire: (se aplica pe parul uscat, se masează în jur de 3 – 5 minute, apoi se usucă obisnuit parul). Totul fără apa și fără clătire. Am probat și eu boneta, însă, consider ca ar funcționa ca atare pe un par mai scurt.Deci, fete cu parul scurt, fuguta pe site și comandați-o.

4. Testul rapid pentru alergii, de asemenea este foarte util în casa. Pana acum nu am avut probleme cu alergiile, nimeni din familie. Dar niciodată nu se știe când avem nevoie de el, asa ca este bun de ținut la îndemână.

5. Testul rapid de PH pentru infecții vaginal. Este conceput pentru a depista infecțiile vaginal, identificând anumite valori ale Ph-ului din vagin. Ambalajul conține doua teste de pH tip banda si doua bețișoare sterile pentru colectarea secrețiilor. Pe acesta urmează sa îl folosesc în următoarele zile, și chiar sunt curioasa de valorile afișate.

Toate produsele îmi sunt extrem de utile iar cei de la Barza Test știu asta, deoarece de fiecare data ne-a fost alături la evenimente cu astfel de cadouri. 🤗

Pe mine ma găsiți și pe Instagram cu cele mai noi postări. ✌️

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *