Bijuterii placate cu Aur de 18k

Salutari dragi prieteni!

Vreau sa scriu astazi pentru voi o recomandare, dacă sunteți în căutare de bijuterii calitative și accesibile la preț. Este vorba despre magazinul online SaraTremo. Magazin pe care l-am descoperit și eu în urma cu aproape 2 ani, datorita evenimentului Danube Bloggers Meet 2. Atunci ni s-a oferit ca și sponsor în cadrul evenimemtului, și fiecare participanta a primit câte un colier placat cu aur alb. Ei bine, acum, la Danube Bloggers Meet 3,ne-a incantat din nou cu sponsorizarea și fiecare dintre noi a primit câte o bijuterie, mai exact câte un inel diferit.

Odată vizitat site-ul sunt convinsa ca veti rămâne plăcut surprinsi de aspectul acestuia dar și conținut. Cum ar fi bijuterii din argint, bijuterii placate cu aur, ceasuri, parfumuri, chiar și vouchere. Îmi place tare mult și felul cum ambalează produsele. Săculeții și cutiutele inscripționate sunt de asemenea din materiale de calitate, și împreună cu o bijuterie cu siguranță sunt cadoul perfect.

Bijuterii placate cu aur de 18 K

Acesta este produsul primit de mine. Inelul impozant cu piatra albastru-turcoaz, placat cu aur de 18 K. Mărimea mi se potriveste, pentru ca exista spațiu în partea de sus. Arata superb inelul, purtat la un outfit la birou și seara la ceva elegant. L-as vedea potrivit și unei rochii albe vaporoase de vara. Consider ca este de ajuns ca și accesoriu într-o tinuta. Captează atenția imediat prin modelul său fantastic diferit.

Sper ca v-am convins cu acest produs și cel mai bine ar fi sa dați un CLIK pe site pentru a prinde promoțiile. Săculeți și cadourile pentru ambalat sunt gratuite, și la comenzile de peste 300 Lei, aveți o bijuterie cadou 🤗

Spor la cumpărături ✌️

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

6 Comments

  1. E superb inelul! Are un aer vintage, plin de eleganta!! Imi place mult culoarea lui, potrivita in special pentru la vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *