Danube Bloggers Meet editia cu numărul 3

Imi era atât de dor de întâlnirile cu fetele din blogosfera, și iată ca am primit invitația de a participa la cel de-al 3 lea eveniment Danube Bloggers Meet. Desigur ca am fost asa de bucuroasa și am acceptat fără retineri. Pe mine ma relaxează enorm întâlnirile noastre, socializam la maxim, radem, glumim, și cel mai mult…. FACEM POZE. Poze pe care le păstrăm cu drag în arhivele noastre mult timp.

Organizatori

Fetele care au avut inițiativa de a organiza au fost Violeta Balaban și Gabriela Bratu, cărora vreau sa le mulțumesc tare de tot. Blogurile lor se numesc Pagini de zi si noapte (Gabriela), și Lucruri Interesante (Violeta)

Tot ele au reușit sa ne aducă o grămadă de sponsori la eveniment, de la care am primit multe produse, pornind de la skin care, pana la gustări și produse de curățenie. Am avut prezente și doua surprize dulci ,din partea Brutărie Frontera și Cofetaria Regal Cake.

Ni se mai spune „ce noroc pe voi, sa tot primești asa”, nu le primim chiar gratis. Avem nevoie de multe poze prezentabile la produse și video-uri. De inspirație pentru scris articole, și de un content captivant pentru Instagram și Facebook. Deci, automat avem nevoie sa dedicam timp acestora. Dar, noua ne place și abia așteptam si următorul eveniment 🙈

Locație

Tot fetele s-au ocupat și de căutarea localului în care ne-am desfășurat activitatea. Așadar, pe 30 Aprilie ne-am găsit la cel mai cochet local Bistro Barierr, în Brăila. Etajul restaurantului a fost rezervat doar pentru noi. Asa ca, am fost „de capul nostru”, într-un loc intim și drăguț unde nu ne-a deranjat nimeni cu nimic.

Inca un plus, domnișoara ospătar s-a transformat si în domnișoara fotograf 😄Servirea a fost ireproșabilă, am mancat paste cu fructe de mare, am băut o limonada delicioasa de căpșuni și un capuccino. Mulțumim tare mult dragii noștri pentru gazduire 🤗

Abia aștept sa va arat în detaliu ceea ce am primit mai exact, de aceea va invit la mine pe Instagram, ca aici postez zilnic 🤗

Sponsori

Pizzeria Arena,Chilotis, Triodeluxe,Bactology,Editura Niculescu, Cofetaria Regal Cake, Zanna, Cetaphill, Revolution, Crime Scene Press, Lolliboni, Imar Pharm,Nala, Hair Boutique, Vitamix, Dacia Plant,Infinite love, Expertto, Cottonino, Floor Attitud, Barza, Grande Natura, Hera medical, Farmacia de detergent,Grande dolceria, Profi art,Publisol,Pr avenue, Hygienium, Nomassvelo, Sara Tremo,Frontera, Vioris.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

14 Comments

  1. Ați fost superbe! Felicitări vouă pentru organizare dar și sponsorilor pentru susținere.

  2. Ma bucur ca ati avut parte de o intalnire frumoasa cu atat de multi sponsori. Numai cine nu stie cata munca e in spate, zice ca primim produse gratis.

  3. Ce frumoase sunt evenimentele de acest tip… mi-e dor de cele la care participam, sper sa reusesc sa prind unul la final de an cand se face de fel la noi. 😀 Ce voie buna la voi! Si cate produse faine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *