Filme de vizionat pe Netflix

Multe salutari!

Încep cu urări de bine in Noul An 2022, tuturor care îmi urmăriți blogul și nu numai. Sper sa avem toți un an asa cum ne dorim, un an binecuvântat de Dumnezeu, cu sănătate, noroc si reușite.

Lăsând la o parte micile neplăceri pe care universul ti le pune în cale, fie ca vrei fie ca nu,trebuie sa priviesti cu optimism totul. Iar eu imi doresc ca acest an sa îmi aducă mult vibe pozitiv, veselie și vesti bune. 🤗

Vreau sa încep primul articol din anul 2022 cu câteva sugestii pentru tine, în materie de film. Cred ca din Noiembrie încoace am văzut peste 15 filme și seriale , câte unele cu 2,3 sezoane.

Din auzite, se zice ca cititul e mai interesant decât vizionarea unui film, deoarece îți poți imagina desfășurarea acțiunii, totul. Dar vizionând filmul, e mult, mult mai emoționant si mai captivant. Astăzi am sa îți arat câteva dintre cele mai plăcute filme.

Nu sunt fan infocat Netflix și nici nu prea am explorat pana acum canalul. Nu am un gen preferat de filme, îmi place sa descopăr întâmplări și acțiuni din toate genurile. Insa, pot spune ca am o atracție către filmele cu iz britanic. Unde apar castelele, manierele argintării și festinuri, serate, rochii bufante, tiare. 🎆

Filme de vizionat pe Netflix

Am început sezonul filmelor, cu un film coreean care se numește „Ciocolata din Copilarie„.Continuu cu filme craciunistice, cum ar fi „Un Crăciun la Castel”, „Un schimb regal„(3 părți). Următorul serial superb a fost „Bucatareasa din Castamar„, un film de epoca din anul 1720 la Madrid.

Incep luna Decembrie cu filmul fenomen „Cronicile Crăciunului” care are 2 părți. Este spectaculos și plin de acțiune. Un alt film cu iz epocal se numeste „Rebecca„,un thriller romantic britanic. „Anne cu „E” la sfarsit„, un serial canadian, unde am ajuns la sezonul 3. Încă puțin și îl termin. 🎉

Le găsești aici SUGESTII FILME NETFLIX

  1. Ciocolata din Copilarie, Lee Kang este un neurochirurg, care a visat cândva să devină bucătar. Când era copil, Moon Cha Young l-a întâlnit pe Lee Kang la un mic restaurant din orașul de pe litoral. Acolo, Lee Kang a gătit și i-a oferit o masă, care în parte a inspirat-o să devină un bucătar de renume mondial. Mulți ani mai târziu, cei doi se întâlnesc din nou la un ospiciu. Ipreună își vindecă propriile cicatrici emoționale, pregătind mese pentru pacienții de acolo.
  2. Un Crăciun la Castel, la insistența prietenului său, Jackson (Luke Macfarlane), celebra pianistă Margot Hammond (Merritt Patterson) acceptă să susțină recitalul de Crăciun la Castelul Neuhaus. Și astfel, pe note calde, povestea lor de prietenie se transformă.
  3. Un schimb regal, o patisieră modestă din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că seamănă ca două gemene și fac un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia Crăciunului…..
  4. Bucatareasa din Castamar, firul evenimentelor este unul previzibil, în care ducele văduv, care refuză să îşi reia atribuţiile la Curte în urma morţii soţiei sale însărcinate. se îndrăgosteşte iremediabil de îndemânatica şi blajina bucătăreasă şefă a familiei şi de bucatele acesteia, în timp ce încearcă să scape de un mariaj forţat, impus de societate. La rândul său, Clara Belmonte se luptă cu proprii demoni interiori, încercând să îşi învingă agorafobia.

Încă trei filme pline de acțiune și suspans 😁

  1. Cronicile Crăciunului, Kate şi fratele ei mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe Moşu’, însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa. Ajung la Polul Nord prin Aurora Boreala, un loc misterios si fantastic.
  2. REBECCA, după o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită ajunge la Manderley. Locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim. Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers..
  3. Anne cu „E” la sfarsit, o orfană plină de pasiune și imaginație ajunge în mod surprinzător să trăiască alături de o fată bătrână și blajinul frate al acesteia. Bazat pe romanul „Anne of Green Gables”.

Mi-ar fi plăcut atât de tare sa scriu la fiecare desfășurătorul, dar te las pe tine sa descoperi povestea fiecărui film 😁😁😁 Sunt impresionante. Ai văzut vreunul dintre ele???

Îți mulțumesc pentru atenție și te mai aștept pe blogul meu.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.