Set complet epilare cu ceara Total Pro Beauty

Multe salutari si astazi. 🤎

Mai am o recenzie pe blog despre epilarea cu ceara si produsele pe care le foloseam. Exista mai multe metode de epilare, insa cea mai populara varianta este cea cu ceara. Desi poate sa fie relativ dureroasa, aceasta este preferata de femei pentru ca este rapida, foarte eficienta si de lunga durata. Ma inteleg binisor cu ceara si o folosesc mai mult pe timpul verii. Personal, mi-e mai la insemnana aparatele cu lame.

Am primit un set nou nouț vara aceasta de la Total Pro Beauty. Brand care a fost sponsor la evenimentul Danube Bloggers Meet.

Beneficiile epilatului cu ceara este ca firul de par creste mult mai încet și pielea rămâne curata mult timp.

Ce trebuie sa stii

Inainte de epilare, se zice ca este bine sa faci un tratament de exfoliere.Cu un Scrub, sau chiar cu o mănușă speciala. Acesta indeparteaza celulele moarte si iti permite sa elimini inclusiv firele de par crescute sub piele.

Tot inainte de epilare este bine sa faci o baie cu apa calduta pentru a-ti deschide porii si a face procesul mai putin dureros.Dupa procesul de epilare este recomandat sa folosești un ulei hidratant special, care si curata resturile de produs de pe piele.

În privința riscurilor, acestea nu sunt grave, insa pot fi inconfortabile. Spre exemplu : inflamația, coșurile, iritarea.

Recomandari

După epilarea cu ceara, nu este recomandata baia fierbinte. Nu este recomandata nici plaja sau solarul, deoarece toate acestea pot provoca iritații urate asupra pielii. Epilarea se face impotriva creșterii parului, iar banda se trage in poziția paralela cu pielea.

Set complet de epilare cu ceara TPB

Set-ul meu conține: doua rezerve cu ceara de culori diferite, un pachet benzi, un incalzitor pentru rezerve cu cablu de alimentare . Modul de folosire: o rezerva de ceara este introdusa in aparat si se conectează la priza ca să se incalzeasca. Ulterior, după ce ceara devine lichida, se scoate din aparat si se aplică cu ușurință pe piele.Rezervele au o rola in capăt, tocmai pentru a ușura aplicarea. Benzile se aplică câte una pe zona cu ceara si se trage rapid. Pielea rămâne fină si curata multe săptămâni. Fără fire de par si aspect inestetic 🙂

Și daca tot se apropie sărbătorile de Crăciun, un astfel de kit poate fi cadoul potrivit pentru o persoana draga. Găsești mai multe modele si produse pe site-ul celor de la Total Pro Beauty 🤎 Pana data viitoare iti doresc o zi frumoasa.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *