Produse Cetaphil Neolapharma prietenoase cu pielea

Multe salutari 🇷🇴

Scriu despre un brand pe care sigur il cunoști si tu. Este vorba despre Neolapharma si produsele Cetaphil.

Am primit un goodie bag impresionant la evenimentul de blogging de la Brăila. Cred ca aceasta este prima oara când încerc produsele lor. Si ce imi place cel mai mult, e ca am primit produse si in variante mini. Foarte ușor de folosit si ușor de depozitat chiar si intr-un buzunar.

Neolapharma Cetaphil

Este companie românească cu sediul in București. Produsele Cetaphil sunt foarte populare si folosite de o grămadă de persoane. Aceste produse sunt recomandate de către medicii dermatologi la nivel mondial. Cremele, serum urile Cetaphil sunt făcute pentru a curata, hidrata si re-hidrata pielea degradata. Produsele Cetaphil sunt prietenoase cu pielea si concepute pentru orice problema.

Cetaphil

Cetaphil oferă o gamă largă de loțiuni de curățare, hidratare și protecție solară de uz zilnic pentru o varietate de tipuri și de probleme ale pielii. Cetaphil completează rutina de îngrijire a pielii prin pași simpli dar importanți cu rolul de a avea grijă de piele.

Produse Cetaphil Neolapharma prietenoase cu pielea

Am avut o grămadă de mini creme si uleiuri pentru orice problema. Atat a tenului cât si a mâinilor si pielii. Am avut doua recipiente cu Crema hidratanta pentru mâini, pe care le-am folosit de la inceput. După cum se observa in poza, nu mai am toate cele primite deoarece am inceput folosirea lor imediat.

Părerea mea despre efectele cremei de mâini este una foarte bună. Hidratează intens si are un miros plăcut,curat si discret. Este buna de purtat „la buzunar”, si in geanta. Ce mi-a mai plăcut tare mult a fost Cremă Hidratanta cu Acid Hialuronic si Serul Hidratant pentru ochi CU Acid Hialuronic.

Din restul de recipiente am mai făcut cadou prietenelor cate o mostra de produs.

De unde cumpăr produsele Cetaphil (clik pe imagine)

Pe cei de la Cetaphil ii găsești si pe Instagram @cetaphilromania.Daca ti-a plăcut recomandarea mea, te mai aștept pe blog si cu alte postari. Pana data viitoare iti doresc o zi frumoasa. 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.