Adaugă SPF și iarna – Dermatocosmetice Eladerm-

Hei beauties 🤎

Dintre produsele pe care le-am folosit pana la terminare în vara ce a trecut, se numără ELADERM. Brand-ul pe care am sa ți-l recomand atunci când ești în căutare de hidratare și îngrijirea tenului. Unul dintre preferatele mele, unde găsesc produse potrivite tipului meu de ten Calitatea dermatocosmeticelor cre dca se datorează faptului ca sunt produse exclusiv românești cu ingrediente de calitate.

Compania Eladerm

Cu toată bucuria spun ca este brand românesc, inființat în anul 2016 în urma a trei ani de cercetare. Produsele dezvoltate sunt produse dermatocosmetice, aflate la granița dintre medicament și produs cosmetic.

În formularea produselor sunt utilizați activi care beneficiază de studii clinice pentru fiecare afecțiune în parte. Acești activi sunt incorporați în baze de unguent alcătuite din compuși noi pentru piața românească. Suna interesant, nu-i asa?

Dermatocosmetice Eladerm

Acestea de mai sus sunt ultimele testate de la brand-ul Eladerm. Crema cu SPF cu siguranță am sa o recumpar deoarece îmi place ca are bariera puternica între derm și factorii externi.

Crema cu protecție solara SPF 50+

Acesta este produsul care îmi ajuta față sa treacă cu bine de verile toride și soarele puternic. Mai folosesc și alte creme cu SPF, însă de aceasta am fost mult incantata. Nu are nici parfum deranjant și are o consistenta fluida ușor de aplicat pe piele. Deoarece este o crema produs romanesc, încrederea mea în a o folosi a crescut considerabil.

Consider ca protectia solara este extrem de importanta deoarece in absenta ei, razele soarelui actioneaza asupra pielii si astfel se declanseaza imbatranirea prematura a pielii. Apar ridurile, petele pigmentare maronii. Și frigul poate afecta tenul, dacă nu ai o bariera de protecție aplicata. Asa ca e important sa o folosești și pe timpul rece,ger,vânt. Prețul acesteia este de 59 lei.

Beneficiile cremei solare sunt urmatoarele:

  • protejeaza pielea de efectele nocive ale razelor soarelui
  • previne aparitia ridurilor
  • previne aparitia petelor pigmentare (petele maronii)
  • opreste pierderea colagenului din piele cauzata de razele UV 
  • nu incarca tenul, nu lasa urme albe sau luciu inestetic pe ten
  • previne deshidratarea pielii
  • reduce riscul aparitiei cancerului de piele

Ce noutate am mai găsit pe site este acest Ser cu Acid Hialuronic, care pur și simplu este genial.

Ser cu Acid Hialuronic 3HA,

Eu când aud de acid hialuronic sunt innebunita. Mai ales cu aceste serum uri care sunt miraculoase atunci când le folosești cum trebuie. Acidul hialuronic este o substanţă care se regăseşte în organismul nostru în mod natural. Acesta are o capacitate extraordinară de a atrage şi de a reţine apa în celule. Ei bine, atunci când e folosit pe ten, acesta are puterea de a hidrata pielea și de a o ajuta să devină mai fermă dar și de a umple ridurile fine.

De ce este important sa folosesc Ser pentru ten

Desi serurile nu tin locul unui alt produs pentru ingrijirea tenului acestea au un rol extrem de important in rutina de ingrijire astfel ca

  • intensifica efectele tratamentului,
  • serurile sunt produse care contin de obicei concentratii mai mari de activi decat cremele sau loțiunile
  • fiind create din ingrediente cu molecule ale caror dimensiuni sunt reduse, serurile intra mai repede si mai adanc in piele

Serul Eladerm are în componenta sa trei tipuri de acid hialuronic.Acid hialuronic cu greutate moleculara mica,medie și mare. Greutăţile acestea moleculare diferite ale acidului hialuronic utilizat, contribuie aşadar la creşterea performanţei produsului finit. Prețul acestuia pe site este de 77 Lei.

Îți mulțumesc pentru vizita și te aștept pe blog și cu alte articole 🧡

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.