Miros unic de la Famous Luxury Parfume

Multe salutari 🤎

Încă mai am produse de la #danubebloggersmeet despre care as vrea sa îți povestesc. Am avut multa treaba și multe chestii de pozat și testat mai ales. Printre darurile primite am avut și câteva parfumuri. Unul dintre ele este de la Famous Luxury Parfume. Nu îmi sunt străine aceste parfumuri de la ei, deoarece am mai avut în trecut.

Famous Luxury Parfumes

Sunt parfumuri realizate în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei. Esențele sunt exclusiv „apă de parfum” și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice (acceptată de Uniunea Europeană) pentru o persistență îndelungată care te va surprinde.

Pe site se găsesc parfumuri de dama, parfumuri de bărbați, fiole dar și parfumuri personalizate.

Parfumuri pentru femei: Desire, Dream, Beauty, Grace, Mystery, Pure, Style, Feeling,Magic, Shine.

Parfumul meu Beauty

Pe lângă faptul ca imi plac parfumurile aceste pentru ca vin în ambalaj mare de 100 ml, miros și superb. Acesta pe care eu îl am miroase intens, și îmi aduce aminte de mirosul de pe hainele bunicilor din dulap. Cumva miroase puțin a cacao, miroase și a fructe, și ceva prajituri( vanilie) 🙂 Drept sa spun, l- am văzut mai potrivit pentru o persoana mai în vârstă decât pentru mine. De aceea l-am oferit soacrei mele, și știu ca se bucura de el zilnic.

Stil: oriental
Genul parfumuluil:Senzual – Romantic
Note de vârf: bergamota, capsuna, iasomie, miere, orhidee, rug, trandafir
Note de mijloc: caramel, ciocolata, cumarina
Note de bază: lemn de santal, mosc, patchouli, vanilie
Descriere:Un parfum jucaus si plin de mister. Notele de ciocolata iti vor aduce aminte de inocenta copilariei iar cele de patchouli te vor face sa te simti sexy si senzuala. Perfect atat vara cat si in anotimpul racoros.

Daca ddorești sa comanzi un astfel de parfum, întra acum pe site și beneficiază de reducerile de Black Friday. Reducerile semnificative sunt de pana la 60% la toate parfumurile. Ai mai folosit parfumuri de la acest brand? Aștept părerile tale 🙂

Sa ai spor la cumpărături 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *