Curățenie eficienta cu produsele Asevi

Bine te-am găsit!

Din seria de articole dedicate curățeniei, am astăzi o recomandare cu produse de încredere 100%.

Am aici trei produse de la Asevi, pe care le-am primit la Danube Bloggers Meet. Sponsorul știe ca suntem o echipa de bloggerite harnice 😁😁😁

Asevi

Este vorba despre brand-ul Asevi, de la care folosesc produsele de curatenie pentru toată casa. Adică, atât pentru curățarea hainelor(detergenți și balsamuri) dar și detergenți pentru pardoseli. Prima data când am cumpărat Asevi a fost în urma cu doi ani. O dimineața în care am constatat ca nu mai am detergent pentru podele.

Asa ca am dat fuga la chioșcul de lângă casa sa cumpăr altul.Intru în magazin și miroase ceva intens, a curat, a fresh. Întreb ce odorizant folosesc și îmi arata către raftul cu detergenții de podele Asevi. Cum îmi plac de fel noutățile,si abia îl adusese pe rafturi, l-am mirosit și l-am cumpărat fără sa mai stau pe ganduri.

Sincer, de atunci nu am mai găsit alt produs care sa fie atât de eficient și intens parfumat. Mai ales sa persiste atât de mult, de dimineață până seara.

De curând am descoperit detergentul pentru haine și balsamuri-le. Care deasemenea miros excelent și curata petele absolut.

Asevi Detergent lichid pentru rufe negre

Previne decolorarea fibrelor si le protejeaza, astfel incat rufele vor arata ca si cum ar fi noi nouțe. Fiind lichid, detergentul se dizolva complet in apa si nu te vei confrunta niciodata cu particule ramase pe hainele tale inchise la culoare.Are o formula speciala cu fixatori de culoare. Prețul unei astfel de sticle este de 18,50 Lei pe site-ul asevi.ro

Balsam Asevi Sensations Luxury

Tesaturile innobilate cu balsamul Sensations Luxury elibereaza parfum saptamani intregi, prelungind senzatia de proaspat spalat pentru mai mult timp.Ma bucur de efectul relaxant si îmi place când simt mirosul tot timpul intens și proaspăt. Prețul balsamului este de 15,23 Lei.

Detergent Pardoseli Asevi Portocala

Acesta îl consider cu siguranță cel mai tare detergent pentru curățarea podelei. Se potrivește atât pe gresie, marmura, parchet. Nu afectează în niciun fel culoarea sau aspectul podelelor. Parfumează intens încăperile timp îndelungat. Nu l-aș da nici pe sticle din cel mai scump detergent care exista 😁

Sunt sigura ca ai încercat și tu Asevi, aștept părerile tale in comentarii, și care este produsul tău preferat 🙂

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

13 Comments

  1. Nu am folosit produsele acestea de la Asevi, dar având în vedere recomandările tale și faptul că am fost mulțumită de alte produse ale brandului, mi-aș dori să le folosesc.

  2. Imi plac mult produsele Asevi! Curata bine rufele si miros asa frumos balsamurile lor de rufe. Imi place ca au si modele diverse. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *