Un parfum,o amintire-Vioris Parfume

Te salut cu drag și astazi🤎

Știi ca îmi place sa postez și sa împărtășesc cu tine ce produse mai testez, ce haine mai port sau trăiri zilnice. Pentru toate acestea nu uita ca ma găsești și pe Instagram cu postări zilnice 🙂

Așadar, astăzi vorbesc despre o noutate de parfum superb pe care îl am de câteva luni. Este de la brand-ul pe care l-am descoperit recent Vioris Parfumerie.

Cine este Vioris?

Infiinţata in anul 1991, la inceput ca Asociaţie familiala apoi, din 1992, ca Societate cu raspundere limitata.Brand-ul Vioris a debutat cu parfumul Vioris 13, un parfum de referinţa, care “ţine” piaţa de la debut si până in prezent.Mai apoi şi-a dezvoltat continuu sortimentaţia cu noi parfumuri create pe linia celor mai moderne parfumuri de pe piaţa internaţionala.

Se regăsește printre putinele firme din România al carei obiect de activitate este în exclusivitate producţia de parfumuri. Utilizând materii prime din import, de la firme de renume în domeniu. Și ambalaje, deasemenea din import, respectand intocmai retetele de fabricatie specifice grupei Eau de parfum ( Apa de parfum). Astfel produsele realizate au concentratia şi persistenta la nivelul produselor similare ale marilor producǎtori.

Parfumul meu Vioris PARADISE

Dat fiind faptului ca nu știam despre acest brand și nu mai încercasem niciun parfum de la ei, habar nu aveam cu miroase. Asa ca m-am luat după descriere și după ingredientele care îmi plac de obicei la un parfum. Fiind anotimp de vara când l-am ales, ma gândeam la ceva citric. Și ce crezi? L-am găsit numaidecât.

Apropo, pe site vei găsi o grămadă de parfumuri cu arome pentru toate gusturile. Trebuie doar sa știi care-ți sunt aromele preferate, le vei găsi la un parfum și astfel știi cum v-a mirosi. 🙂

Revin la produsul meu cu aroma de suc de fructe 😄 foarte fresh, cel mai fresh parfum pe care l-am mirosit. Zice ca e dedicat și persoanelor foarte romantice. Un parfum generos şi spumos.

  • Note de varf- lămâie, grepfruit, portocala
  • Note de mijloc-lavanda, lăcrămioare, geranium, iasomie
  • Note de baza-santal, cedru, mosk, ambra

Îmi rămâne ore întregi pe piele și desigur amintirea verii de anul acesta. Merge foarte bine și în sezonul rece, deoarece da un aer proaspăt și intens.

Ce zici de Vioris? Ai comandat vrreodata un astfel de parfum?

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *