Ce sa folosești pentru o locuință curata – Misavan-

Curățarea si dezinfecția casei este atât de importanta la fel ca și spălatul pe mâini. După părerea mea, aceasta trebuie făcută tot timpul. Și nu de „sărbători”, sau”curățenia de primăvara”ori cum mai aud prin jur. Săptămânal mi se pare ideal ca să scotocesc peste tot, sa curat, spăl și sa dezinfectez. De fiecare data,am o stare interioara ambigua, și îmi da o liniște și un vibe bun faptul ca le știu pe toate puse la punct. 🙂

Folosesc diferite produse de curățenie, iar ultimele pe care le-am avut în ultimile luni sunt cele de la Misavan.A fost pentru prima data când le-am pus la treaba. Îmi place sa le utilizez deoarece sunt atât de eficiente și își păstrează efectul. Mai ales produsele din gama de odorizante.Zic îți scriu un pic despre brand ca să vezi cât de bine se așează pe plan profesional.

Misavan

 Echipa este formata din furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curățenie. Atât pentru clientii profesionali si casnici. In portofoliu lor exista peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare.

Povestea lor a inceput in toamna anului 2000, la Iași. O societate cu capital integral romanesc sub conducerea domnului Ciprian Otea. Initial, principala activitate a fost distributia produselor de menaj pentru consumatorii retail din zona.

Cu peste 20 ani de activitate, s-au extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie, igienizare si dezinfectare.Atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional.

Domeniile în care produsele Misavan sunt nelipsite sunt urmatoarele: RETAIL, HORECA, OFFICE, MEDICAL, INDUSTRIE, AUTO

Set de produse Misavan (dezinfectant spray suprafețe, dezinfectant gel mâini, odorizant locuință)

Produsele mele fac parte din gama DR. STEPHAN. În vara acestui an, brand-ul a aniversat 3 ani. Așadar, au surprize pentru noi toți, reduceri și promoții la cele mai tari produse.

DR.STEPHAN DEZINFECTANT HIDROALCOOLIC DESCOL,

Îl aplic manual în stare pură prin pulverizare. Se usuca rapid si lasă un miros specific. Suprafețele nu necesită clătire.Dezinfectează și curata totodată. Curata chiar și urmele de pix și carioca de pe mobila. Îl recomand și pentru clantele ușilor, manaerele dulapurilor și chiar pentru masa din bucătărie și scaune. Ale mele sunt din lemn și inox, și merge perfect produsul. Nu deteriorează în niciun fel suprafețele și nici nu decolorează.

ODORIZANT CAMERA DR. STEPHAN ONE

Odorizantul One are un parfum intens, extrem de plăcut. O combinatie de note florale si citrice, fiind, astfel, un odorizant ideal pentru a crea un mediu placut, relaxant. Aroma,,mirosul lui este inspirat din parfumuri celebre. Are miros foarte intens și se menține la fel de bine în încăpere. Eu îl pulverizez și pe lenjerii, deasupra patului, perdele și chiar pe hainele pe care le port. Elimina mirosurile neplăcute instant și împrospătează camera.

Îmi place atât de tare, încât mi-am dozat într-un recipient pe care il port în mașină, pulverizez și îmi împrospătează aerul imediat. Ți le recomand cu încredere totala.🤎

Misavan donează 10% din valoarea fiecărui set de curatenie cumpărat, catre 8000 de copii aflați în situații vulnerabile.

Slogan: „Suntem mai puternici #impreuna”

In incheiere, îți sugerez sa te alături si tu grupului „Trecem România pe Curat„, lucru pe care l-am făcut și eu de mult.Aici descoperi cele mai noi lucruri despre produse dar și concursuri cu premii atractive.

Pana data viitoare, iți doresc o zi frumoasa🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *