Cărți pentru copii și părinți de la METEOR PRESS

Bine te-am găsit.

Lectura mi-a plăcut în perioada liceului tare mult,si citeam diverse cărți. Important e ca citeam săptămânal 1-2carti.Pe lângă cele de literatura pentru liceu îmi mai plăceau și altele. Îmi plac romanele de dragoste, povestirile vechi cu iz regal, întâmplări care ma țin în suspans.

De-a lungul timpului, am început sa micșorez doza de carte și sa ajung la una citita la doua săptămâni. În prezent mai citesc când ceva vine cu un titlul foarte interesant și îmi atrage atenția. Fie ca sunt cărți romantice, dezvoltare personala, psihologie, viata. Nici cărțile pentru copii nu îmi sunt străine de la un timp, și ii citesc piticului povesti interesante.

Meteor Press

Am sa îți arat astăzi doua cărți pe care le am în biblioteca de la Meteor Press. De fapt,le-am primit cadou in cadrul evenimentului de blogging de la Galați. Despre evenimentul nostru Danube Bloggers Meet poți citi aici.

Cele doua cărți sunt atât pentru mine cât și pentru Patrick. Cartea mea se numește „Cum sa ne purtam cu oamenii dificili”.

„Cum sa ne purtam cu oamenii dificili

-cartea ofera numeroase sfaturi, idei si avertizari asupra unor posibile pericole, care-i vor ajuta pe cititori sa raspunda provocarilor lansate de oamenii dificili, sa le descifreze reactiile, sa le influenteze si sa le imbunatateasca performantele.Cartea ma ajuta sa reusesc acest lucru, investigand comportamentul individual, motivatiile lui si modalitatile cele mai eficiente de raspuns.

Biografia cărții arata cam asa:

  • recunoasterea celor sapte tipuri de persoane dificile;
  • ce este conflictul si cum poate fi gestionat;
  • cum sa ne purtam cu persoanele agresive
  • cum sa-i motivam pe colegii lenesi;
  • cum sa ne descurcam cu clientii dificili;
  • cum sa rezolvam reclamatiile.

Povestiri cu tâlc

Cartea ii aparține Rodicăi Chiriacescu și este extrem de interesanta și captivanta. Piticului i-a plăcut la nebunie fiecare povestire pe care i-am citit-o. Preferata lui este „La pescuit cu unchiul Donald”

O fermecatoare colectie de povestiri amuzante si pline de viata care te duc în inima copilăriei.Devine cumva nostalgica și te pune în postura de a dori sa cunoști, sa întrebi. În postura curiozității. Niște vremuri de mult trecute și de neuitat, ce îți va aduce mereu zambetul pe buze. Asta transmit poveștile din cartea Povestiri cu Tâlc.

Tu de unde îți cumperi cărțile favorite? Îți recomand să cauți pe site Meteor Press orice carte îți dorești și sigur vei găsi. 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *