Ser Lambre-aliatul genelor sanatoase

Bun găsit!

Vreau sa îți povestesc astăzi cum mi-am regenerat genele, rupte și rare în urma aplicării extensiilor. O buna perioada de timp, aproape doi ani la rand îmi aplicam extensii de gene.Intr-adevar,sunt frumoase, rezistente și ușor de întreținut.Dar uite ca după un timp dăunează aspru genelor naturale. În primele luni nu observi ca genele tale ar avea de suferit pentru ca totul se întâmplă în timp.

Am încetat sa îmi mai aplic atât de des, și totuși am avut o singura data pe acest an. În luna Iunie au fost ultimele extensii aplicate. Ulterior, după ce extensiile de gene au pierit, am sesizat cu cât de puține „cioturi” am rămas pe linia pleoapei. Aplicând luni la rand soluția pentru lipire, evident ca firele naturale au avut de suferit.

În August, am primit un SER pentru regenerarea genelor de la Lambre. În cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet, brand-ul s-a numărat printre sponsori și ne-a făcut câte un cadou special.

Lambre

Produsele de la Lambre se afla un rutina mea de îngrijire de aproape doi ani. Produse primite tot în cadrul evenimentelor de blogging. Am avut creme și make-up.

Produsele Lambre sunt de o calitate superioara și sunt recunoscute la nivel național și chiar internațional. LAMBRE înseamnă parfumerie și produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, în care sunt concentrate chic-ul și eleganța franceză. De la o mica compania de familie brand-ul a crescut la unul exclusivist, internațional. Datorită cooperării cu furnizorii reînnoiți de materie primă din întreaga lume și cu cele mai bune laboratoare din Franța, oferim parfumuri și produse cosmetice de cea mai înaltă calitate. Poate fi comparată doar cu cele mai importante mărci de produse cosmetice din lume.

Ce găsești pe site Lambre

Parfumuri, Îngrijire ten, Make-up, Ingrijire corp, cosmetice pentru copii, accesorii.

SER PENTRU REGENERAREA SI STIMULAREA CRESTERII GENELOR

Beneficiile de care am avut parte folosind acest ser sunt următoarele :

  • mareste, indeseste si intensifica culoarea
  • sporeste elasticitatea si flexibilitatea genelor
  • micsoreaza caderea genelor
  • regenereaza instant starea genelor
  • hidrateaza si hraneste genele
  • confera fermitate si stralucire naturala
  • stimulează creșterea genelor

Îl recomand oricarei persoane care dorește sa aibă gene sănătoase, lungi și frumoase. Serul poate fi folosit și de către partea masculina. Deși, după cum am mai văzut, unii bărbați au niște gene extraordinar de frumoase 😄😄😄 Prețul serului este de 75,00 Lei.

In aceasta săptămâna exista și reduceri considerabile. Pana la următorul articol, îți doresc o zi frumoasa. 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *