Produse de skin-care de la Plush Bio

🤎

Continuu cu postarile pe blogul meu, din seria de cadouri de la „Danube Bloggers Meet”

Ma bucur ca am ocazia sa împart cu tine multe dintre experientele mele cu cele mai tari produse. Cele mai multe dintre acestea fiind noi pentru mine. Nu vrei sa știi cât de mare a fost surpriza atunci când am văzut geanta cu emblema brand-ului Plush Bio. Am adorat-o efectiv.

Despre Plush Bio

Auzisem peste tot în social media și prin articole de brand-ul Plush. Multe laude iar acestea mi se păreau ceva de vis. Citeam despre produse, vedeam persoanele publice ca le recomanda cu încredere. Le vedeam ca pe niște lucruri pe care eu nu le voi cumpăra vreodată. Deoarece fac parte dintr-o nișa de cosmetice luxoase pe care nu mi le-as permite. Creatoarea produselor Plush este farmacist. Îmbinând aceste studii cu cercetarea, cea care creează produsele Plush, duce la grad de artă munca de laborator, având ca rezultat produse high class de îngrijire cosmetică. Suna foarte interesant nu – i asa? 😁

Farm.Ioana Marinescu

Imbină formulările galenice de tip ‘old fashioned recipes’ cu cele mai moderne cercetări.Acestea fiind în domeniul cosmeticii și chimiei moleculare farmaceutice.Astfel, standardul de calitate al produselor Plush este unul pentru cele mai exigente pretenții, pentru cele mai sensibile tenuri și pentru cele mai mari orgolii.

Goodie-bag Plush Bio

Aceasta geanta pentru cosmetice este geniala și ideala în a păstra produsele de skin-care. Interiorul este căptușit cu material termic pentru a păstra cosmeticele la temperatura recomandata. Unele cosmetice de la Plush Bio necesita o depozitare la temperaturi mai scăzute. Cum ar fi în frigider sau într-o astfel de geanta.Îți recomand sa citesti fiecare eticheta de produs.

Produsele mele

 • Mousse Purifiant Demachiant cu cărbune activ Plush Bio
 • Scrub Purifiant Uniformizant cu cărbune activ Plush Bio
 • Apa Micelară & Tonică – iasomie, acid hialuronic microincapsulat, Plush Bio
 • Cremă Prințesa Japoneză – regenerare absolută Plush Bio
 • Pure 12 Cranberry Enzyme – spray pentru față Plush Bio
 • La Reina – Lifting intensiv de ochi Plush Bio
 • Mască de mătase pentru ochi ‘Plush Bio Silk Eye Mask’
 • Ser Acid Ferulic 1% Plush Bio

Un asemenea set costa în jur de 1500 de Lei. Dacă și tu ai nevoie de astfel de produse pentru diferite probleme ale tenului, descoperă aici întreaga colecție de kit-uri.Vei descoperi multe culori și texturi diferite.

Experienta mea

Am citit puțin înainte ingredientele de pe fiecare eticheta, și acestea corespund cu tipul meu de ten și se pare ca mi se potrivesc. Am tenul gras și foarte sensibil iar acestea vad ca îmi oferă rezultate bune. Asta am observat în decurs de 1 luna de când le folosesc.

După folosire am observat si cât de bine se combina Apa Micelară impreuna cu Crema Hidratanta Japoneză. Apa Micelară conține acid hialuronic și curata tenul cu eficienta asa cum ar trebui. Îmi place ca nu are parfum intens și nu îmi încarcă pielea. Cat despre crema Japoneză, îmi place ca este fluida la consistenta și lasă tenul luminos.

În încheiere îți las o fraza de filozofie simpla pe care cei de la Plush o folosesc : „Tot ce folosim pentru îngrijirea pielii ar trebui să fie de calitate premium”

INSTAGRAM PLUSH BIO

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

13 Comments

 1. Nu am încercat produsele, dar am auzit despre Plush bio.
  Cred că merită încercate, eu le-aș da o șansă să demonstreze ce beneficii au.
  Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *