Cosmetice Glycon, prima impresie după folosire

Hello beauty 🤎

Ce zici de o recomandare geniala în materie de beauty și skin-care? Suna interesant nu -i asa? Mai ales când vorbesc despre brand-ul Glycon. Datorita evenimentului de blogging de la Galați, am avut oportunitatea sa fac cunoștință cu acest brand de produse.Glycon a sponsorizat evenimentul și a oferit câte un cadou fiecărei bloggerite. Un goodie-bag cu produse, prezentate într-o cutie superb ambalata cu aspect fin și elegant.

Glycon Cosmetics

Creatorul gamei Glycon este o personalitate din tara noastră, roman autentic Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea. Primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi (chemical peeling 50% concentratie acid)  în cadrul primei clinici de Chirurgie Estetică din România. După numeroase testări de-a lungul timpului, a realizat gama Glycol, produse cu Acid glicolic cu o formula inovatoare.

Ce este Acidul Glycolic

Componenta principală a cremelor din gama Glycon este acidul glicolic, substanță activă naturală. În comparație cu ceilalți acizi AHA, acidul glicolic are cea mai mică moleculă activă asigurând astfel o penetrabilitate cutanată maximă, cu cele mai bune efecte cosmetice de întinerire, vindecare și regenerare a pielii. Suna atât de bine nu-i asa?

Pe site-ul Glycon se găsesc produse pentru fiecare tip de problema a tenului. Acestea conțin indicații și concentrații diferite.

 • Glycon Antirid
 • Glycon Antirid Forte
 • Glycon Antiacnee
 • Laptele de Corp Glycon

Cele trei produse ale mele Glycon

Crema Antirid cu Acid glicolic miroase superb și este foarte fina și ușor de aplicat. Mi-a uniformizat aspectul pielii și vad cum îmi calmează problemele tenului. Consistenta acesteia este una ușoară și se absoarbe bine în piele. Tenul se luminează instant și are aspect de fresh, curat. PRODUS 100% ROMANESC🇷🇴

 • Estompează Petele- post acnee, solare, de sarcină, pigmentare, de bătrânețe, pistruii
 • Reduce vizibil ridurile fine sau profunde
 • Pentru 30+ Tratează cu success Toate tipurile de Acnee(e mai mult ca perfect pentru mine)
 • Hidratează, luminează și uniformizează tenul

Glycon crema SPF50+ fără parfum, hipoalergenica

Am primit cadoul prin luna August, temperaturi crescute, soare puternic iar eu foarte activa în perioada verii, am nevoie de protecție sporita. De fel am foarte mare grija de pielea mea, mai ales de pielea feței. Urăsc sa ma ardă soarele pe fata. Asa ca îmi pun o crema cu SPF, de preferat 50+ asa ca aceasta de la Glycon. Am vrut sa o testez imediat ce am primit-o.

Îmi protejează și petele pigmentare și nu mai sunt atât de vizibile.Trebuie sa o laud pentru ca merita din plin. Atât forma ambalajului ușor de încăput pe oriunde, capacul dozator foarte igienic și mai ales eficienta acesteia. Am sa o recumpar și o voi recomanda cu 5⭐⭐⭐⭐⭐, pe locul 1 produs cu SPF.

Glycon Lapte Demachiant cu extract de mușețel , cine zice ca laptele demachiant se folosește doar pentru a îndepărta machiajul? Am mai auzit asta, dar eu nu vad asta o regula, și îl folosesc zilnic pentru a-mi indeparta impuritatile. Îmi place la acesta ca nu are parfum și este hipoalergenic.Lasă tenul curat și hidratat. Este special conceput, compatibil cu cremele din gama Glycon.

Toate produsele Glycon sunt avizate de:

 • Ministerului Sănătății al României
 • Inregistrarea mărcii la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci)
 • Conformarea cu Regulamentul European 1223/2009

Dacă vrei sa descoperi și alte noutăți despre produse, întra pe Instagram glycon.ro

Pana data viitoare, îți doresc o zi frumoasa🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *