SPOT, o aplicație cu zeci de beneficii

Multe salutari și bine ai revenit pe blogul meu. Încep prin a spune ca nu cred ca este vreo femeie căreia sa nu i placa shopping-ul. Mai ales când bonurile de cumpărături pot fi transformate în cadouri și vouchere. Exact, ai citit bine 🙂 Astăzi vorbesc despre noua aplicație din categoria „Cumpărături”, lansata de Brăila Mall și Shopping City Galați.

Aplicatia SPOT

Aplicatia SPOT este o aplicație mobila destinata clienților din peste 15 centre comerciale importante din tara, din portofoliul NEPI Rockcastle.Cu aplicația SPOT, fiecare vizită la mall se transforma într-o experiență unică, și zi de zi ești conectat la cele mai cool noutăți.

Afli cele mai noi informații despre magazinele preferate și serviciile din mall,evenimente, puncte de loialitate și surprize

In aplicație ai Programul de fidelizare MY SPOT, adică pentru fiecare achiziție efectuata în centrele comerciale, în baza scanării bonului de cumpărături primești puncte de loialitate SPOT.

Downloadeaza acum SPOT, înregistrează-te și primești 100 de puncte bonus,iar la fiecare check în în Mall, mai primești 50 puncte.

Aplicația o instalezi GRATUIT atât de pe Android, cât și de pe Apple Store.

Cum folosești aplicatia SPOT

 • îți instalezi aplicația cu ajutorul unui link de mai sus
 • deschide aplicația și inregistreaza-te urmând pașii ce se cer
 • scanezi bonurile de cumpărături în valoare de minim 20 și aduni puncte în My Spot
 • bonul de cumpărături trebuie sa fie așezat pe un plan drept, sa se vadă codul de bare și suma totala. Deschide aplicația și alege „scanează bonul”, faci poza și gata, punctele sunt în contul tău.
 • Cu punctele acumulate îți poți alege diverse recompense

Beneficiile folosirii aplicatiei SPOT

La înregistrarea în aplicație devii automat membru SPOT. De fiecare data când scanezi bonuri de cumpărături, punctele cresc, și creste și statutul de membru. Și ajungi de la nivelul Select, la nivelul următor unde vei deveni membru Premium Spot. Și evident ultimul statut, cel de Elite Spot.

Membru Select 1000 puncte

 • Ai acces rapid la informații și noutăți despre Mall-ul favorit
 • reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive
 • noutăți despre evenimente și vânzări exclusive
 • Wi-Fi gratuit în Mall

Membru Premium 6000 puncte

 • Extra reduceri la magazinele preferate  intre 6% și 10%: Marionnaud, Tezyo, Benvenuti, Sport Vision.
 • ai acces la evenimente pentru membri SPOT.
 • primești invitații la evenimentele organizate exclusive pentru membri.

Membru Elite 12000 puncte

 • reduceri semnificative în magazinele preferate:între 10% și 15% : Bigotti, Tezyo, Optiblu, Sport Vision, Marionnaud

Punctele colectate în aplicație pot fi folosite în decurs de 1 an de zile de la primire.

În perioada următoare magazinele din Mall Brăila pregătesc nenumărate surprize, reduceri și promoții cu ocazia sărbătorilor. Asa ca poți folosi vouchere-le pentru a face cele mai plăcute surprize celor dragi. Acestea sunt în valoare de 30 lei,50 lei,100 lei,200 lei.

Nici vecinii noștri de la Shopping City Galați nu sunt indiferenți și dețin asemenea vouchere . Sumele cupoanelor valorice sunt ca aceleași de mai sus.Cardul cadou poate fi utilizat în magazinele partenere Shopping City Galați.

Eu ma bucur de aceasta noua aplicație și abia aștept sa o folosesc în magazine. Deja mi-am instalat-o și ma bucur de ea. Și la cât de tare îmi plac cumpărăturile, sunt sigura ca voi scana muulte bonuri și voi aduna o grămadă de puncte.

Unde se mai poate folosi SPOT: City Park din București, Mega Mall, Promenada, Ploiești, Sibiu, Severin, Deva, Piatra Neamț, Satu Mare, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Spor la cumpărături și la cât mai multe puncte 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

15 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *