Ser facial Hera Cosmetics BIO

Bun găsit🤎

Am mai vorbit in articolele trecute despre experienta mea cu serum urile pentru față. Am o părere buna despre acestea si consider ca trebuiesc folosite cu măsură. Acest elixir al frumuseții menține pielea tenului tonifianta si radianta.

Vorbesc astăzi despre Serumul facial Cosmetic Bio de la Hera. Pe acesta l-am descoperit cu câteva luni in urma in urma evenimentului Danube Bloggers Meet.

Hera Medical

HERA MEDICAL by Dr. Raluca Hera este o gamă unisex de zi cu zi, pentru toate vârstele, formulată cu cele mai pure extracte botanice și ingrediente bioactive potente anti-aging.Brand-urile HERA MEDICAL oferă soluții naturale de îngrijire a pielii, eficiente și luxuriante.Acestea sunt provenite dintr-o lume a creației și a simțurilor, realizată cu dragoste, pasiune, calitate și inteligență. Având ca scop regenerarea vizibila a pielii și a-i reda o profundă stare de bine corpului, minții și spiritului.

Ser facial Hera Cosmetics BIO

Serul are un o consistenta uleioasa si miros specific uleiurilor esentiale. Ingredientele sale sunt: sâmburi de struguri, nucă macadamia, migdale dulci, lavanda, menta.Cele active sunt: (samburii de struguri, migdale dulci, cimbru, rozmarin, mentă, lavandă, vitamina A, vitamina E)

Fiecare dintre ingrediente au proprietăți regeneratoare, restructurate, emoliente, revigorante.

Beneficiile serului tonic Hera

Acest produs revigorant și aromaterapeutic este adecvat în orice situație. Ajuta la menținerea unui ten frumos natural și totodată ameliorează textura tenului. După aplicare, ai constatat imediat o diferență. În plus, este puternic hidratant și nutritiv și are acțiune anti-aging și antirid. Imi protejează pielea și îi redă fermitatea și elasticitatea. Adecvat pentru față, gât și decolteu. Ideal pentru tenul normal | mixt, precum și pentru bărbați.

  • Piele fermă și tonifiată instant
  • Efect antirid
  • Efect anti-pete uniformizează textura și conferă luminozitate tenului.
  • Adecvat deopotrivă femeilor și bărbaților.

Cum se aplica 👇

Modul de aplicare al produsului este urmatorul: Dimineața și seara, după curățare și tonifiere, se aplică 4-5 picături în palme și se întind uniform pe față, gât și decolteu. A se evita zona ochilor. Se continuă cu crema de îngrijire. La final se pulverizează o apă brumizatoare(optional).

Prețul Serului este de 65.00 Lei

Pana data viitoare, iti doresc o zi frumoasa 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

8 Comments

  1. Îmi plac mlt serumurile și tocmai mi-am luat unul nou. Pe acesta de la Hera Cosmetics u l-am încercat, dar mi l-am trecut pe listă pentru viitoarele cumpărături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *