Doza de relax cu produse de la Fares

Bun găsit 🤎

Astăzi vin cu o postare despre natura, sănătate, calitate și viata. Adică despre prietenii mei de la Fares, Sănătate din inima Daciei. Probabil ai mai auzit despre acest brand, despre ceaiurile lui delicioase, plantele medicinale, suplimente alimentare și multe altele. Sincera să fiu, pana la acest moment, singurele produse folosite de la Fares sunt cutiile cu ceaiuri. Nu de mult am aflat si despre minunatele uleiuri esențiale și beneficiile sale.

Fares

Încă din 1929, Fares oferă românilor remedii naturiste de calitate, din locul cu cea mai vastă istorie în cultivarea și procesarea plantelor medicinale, Orăștie. Tradiția împreună cu inovația au pornit pe un drum cu intenția de a obține ceaiuri și remedii din plante medicinale.Cred cu tărie în puterea vindecătoare a plantelor și sunt convinși că fitoterapia trebuie practicată pe baze științifice riguroase, de către specialiști.

Ce găsesti pe site Fares

Ceaiuri gustoase și aromate/Ceaiuri BIO/Ceaiuri functionale/CapsulePulberi și Complexe /Uleiuri esentiale/SiropuriCreme și unguente/Tincturi.

Brand-urile Fares

Biomicin /Plantusin/ Hepato Fit /Distonoplant /Glicostat /Biosept /Mami și Bebe/ Hapciu

Setul meu de produse face parte din brandul Distonoplant.

Ce înseamnă aceasta? Este compusă din capsule, ceai și soluție din uleiuri esențiale pure sub formă de roll-on. Îmi permite realizarea unor asocieri benefice și personalizate în funcție de intensitatea disconfortului resimțit.
Favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres. Reduce, de asemenea, anxietatea, disconfortul digestiv și cardiac cu substrat nervos.Combate starea depresivă ajutând și la prevenirea atacului de panică.

Eu prefer sa indulcesc ceaiul de fiecare data. Nu îmi place să-l beau în starea naturala si e mult mai bun îndulcit. Cat despre roll-on-ul cu ulei esențial de lavanda, am de asemenea recenzie pozitiva. Nu trebuie decât sa masezi puțin la încheieturi și sa te bucuri de mirosul relaxant de lavanda. Îți relaxeaza simțurile instant, iți dă un vibe bun si o stare de bine.

Îți recomand și Instagram Fares dar și Instagram-ul meu,pentru a vedea noutăți în fiecare zi. 🤎 Folosești astfel de produse pentru a reduce stresul și neliniștea?

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *