Antiperspirantele Rexona,rămân cele mai bune

Din seria de produse oferite spre testare de la Danube Bloggers Meet.🙂

Dintotdeauna folosesc antiperspirantele Rexona. Chiar dacă am mai variat uneori, tot la acestea ajung. După multe încercări cu alte deodorante, niciunele nu sunt atât de eficiente și nu au protecție sporita.

Am un goodie-bag primit incadrul evenimentului Danube Bloggers Meet pe care vreau sa ți-l prezint. Sa ți-l și recomand de ce nu? 🙂 Contine noile antiperspirante Rexona cu formula noua de 3x mai multa protecție.

Știm cu toții cât este de importanta îngrijirea pielii subratului și igiena personala. Transpirația urat mirositoare poate fi o „arma de apărare”😁 fata de cei din jurul nostru. Adică nu poți conversa, nu poți interacționa cu oamenii, pentru faptul ca poți mirosi ciudat și toți te resping cumva. Așadar, sa las fotosinteza și sa îți prezint produsele mele, de care sunt sigura ca îți va plăcea.

Rexona Maximum Protection

Ofera protectie avansata, de lunga durata, impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Acestea fiind suficient de delicate pentru utilizarea zilnica. Datorita formulei lor unice, Rexona Maximum sunt de 3 ori mai puternice versus un antiperspirant obisnuit chiar si dupa 96 ore. 96 ore protectie antiperspiranta. De 3x mai puternice vs un antiperspirant obișnuit. In mod semnificativ mai eficient decat activele convenționale.

Tehnologie comprimata intr-un ambalaj mai mic: 100 ml dureaza la fel de mult ca 200 ml. Produsele sunt testate dermatologic. Oferă protectie antibacteriana și reduce petele de pe haine. Oferă protectie impotriva transpiratiei masurata la 96 de ore versus antiperspirantul aerosol ce ofera protectie 48h.

Am avut doua flacoane de dama și doua pentru bărbați. Doua Max Pro Clean Scent Aerosol  și doua Stick Max Pro Clean Scent, Ca sa fiu sincera, prefer deodorantele spray, și pe acela l-am pus la treaba prima data.

De unde le poți cumpara

Antiperspirantele Rexona le găsești în toate magazinele tip hipermarket,farmacii, Notino, Douglas.

Aștept sa îmi scrii dacă și tu ai folosit aceasta noua inovație Rexona 😁

Pana data viitoare, îți doresc o zi frumoasa 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.