Testez Cosmetice HELAN Bio si Cafea Michel

Salutare !

Bine ai revenit pe blogul meu. Am absentat aproximativ doua săptămâni de aici de pe blog si nu am mai scris aproape nimic. Asta din cauza unor treburi casnice care au necesitat timp si implicare. Dar, revin si iti povestesc ultimele produse pe care le-am primit in ultimul timp.

Testez cosmetice HELAN Bio italienești

Aveam poze pregătite de mai bine de o luna cu aceste produse pe care vreau sa ti le arat. Le-am primit in urma unei colaborări, de fapt eu le-am ales. Pentru ca am avut variante, ori cosmetice ori produse de ingrijire pentru corp. Cum de obicei am grija de tenul meu, imi place sa ma aprovizionez cu de toate, sa fiu sigura ca am mai mult.

Testarea face parte din obiceiurile mele, asa ca mi-a făcut mare placere sa încerc aceste cosmetice italienești.

Produsele cosmetice HELAN Bio

Am un set de trei produse HELAN Bio, produse vegane, care conțin acidul hialuronic. 1. Ser SUPERHIDRATANT cu Acid Hialuronic, 2.Crema Hidratanta cu Acid Hialuronic, 3. FILLER Concentrat pentru conturul ochilor. Aceste cosmetice le poți găsi in magazine, cum ar fi Notino, EMAG, Farmacii, dar si pe site-ul plantevo.ro

Crema hidratanta antirid pentru 24 ore Elisir Antitempo 50ml HELAN

Îmi place tare mult consistenta acestei creme dar mai ales mirosul ei. Oferă o senzație fresh mult timp după ce o aplic pe ten. Este perfecta pentru anotimpul rece impiedica factorii externi sa intre in contact cu pielea.

Serum – ul si Filler-ul pentru ochi le-am oferit cadou, deoarece au efecte pozitive imediate pe tenul mai matur. Mătușa mea se bucura intens de folosirea acestora. Netezește pielea si ii reda luminozitatea naturala,lasand un aspect curat si fresh.

Cafe Michel Ethiopie

Tot in acest cadou pe care l-am primit, am avut si trei pachete de Cafe Michel delicioasa. Este pentru prima data când beau cafea decofeinizata spre exemplu, si un espresso atât de bun si natural. De obicei nu consum cafea clasica, ci cu lapte. Si asta doar dacă are o calitate mai buna si o aroma imbietoare. 😁1. Cafe Michel Ethiopie Decafeine, 2.Cafe Michel Honduras Arabica, 3.Cafe Michel Guatemala Espresso.

De asemenea, cafeaua o găsesti pe site-ul plantevo.ro, iar pe mine ma găsești cu cele mai noi postări pe Instagram @zanfiranamaria

Pana data viitoare, iti doresc o zi frumoasa. 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *