Șampoane și balsamuri de la brand-ul Bioblas

Salutare!

Pentru astăzi scriu o #recomandare la categoria de Beauty, despre îngrijirea parului. Este pentru prima data când folosesc și când scriu despre brand-ul Bioblas. Este vorba despre sampon anticădere, și balsam pentru par.

Laboratoarele Biota – Bioblas

Dezvoltă produse cu ingrediente naturale, renuminte la nivel internaţional, de o calitate şi eficacitate dovedită. Şampoanele Bioblas nu doar înfrumuseţează ci sunt şi sigure din punct de vedere al sănătăţii, datorită sintetizării extractelor de plante cu ajutorul unor tehnologii inovative.Soluţii 100% naturale din extracte de plante, pentru orice problema a părului.

Vrei sa ai un par sănătos și puternic pana la vârfuri? Pentru tine am produsele Bioblas pe care le poți comanda pe site-ul www.valentinocosmetics.ro

Eu am avut ocazia sa folosesc minunatul șampon cu extract de usturoi despre care eram curioasa. Și Balsamul tip spray este minunat și miroase genial.

Produsele mele Bioblas

Am un goodie-bag cu 3 produse, pe care l-am primit la Danube Bloggers Meet. Brand-ul ne-a sponsorizat la eveniment și ne-a dăruit cele trei produse pentru îngrijirea parului.

Primul produs folosit dintre cele trei a fost Balsamul Spray Bioblas. Acesta îmi catifelează părul şi îl lasă uşor de pieptănat în timp ce asigură îngrijire completă. Fără sa mai am nevoie de a aplica alte produse. Hrăneşte şi repară, redând părului aspectul sănătos. Conferă luciu şi zice ca previne și căderea parului. La mine funcționează pozitiv acest produs și îl folosesc cu încredere.

Sampon Bioblas Botanic Oils cu ulei de usturoi pentru toate tipurile de păr

Zice că se potrivește tuturor tipurilor de păr. Parul meu este de tipul uscat-degradat. Acest sampon repară şi regenerează părul. Conținut de extract de usturoi 100% protejat. Mirosul șamponului este unul plăcut, miroase a plante, a verde, nicidecum a usturoi 😁. Şamponul este si anticădere și conține uleiuri organice care redă părului frumuseţea sa naturală. Previne căderea părului. Hrăneşte şi repară firul de păr de la rădăcină până la vârf. Întăreşte şi prelungeşte viaţa firului de păr.Îngrijire mai eficientă datorită extractului real de usturoi.

Produsele pentru ingrijirea parului Bioblas Romania contin extracte din plante, uleiuri si un complex vegetal pantentat B19. Sunt hipoalergenice, nu contin parabeni, ftalati iar unele sortimente nici sulfati. Eu am rămas plăcut surprinsa de efectele acestor produse. Din acest motiv ți le și recomand mai departe.

Pana data viitoare, îți doresc o zi frumoasa.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.