Logodnicii de Kiera Cass-RECENZIE-

Chiar daca nu sunt eu o mare cititoare, aceste carti de la Editura Corint chiar mi-au placut.

Logodnicii de Kiera Cass a fost un romance destul de usor și placut. O povestea cu suisuri si coborasuri, care te face sa nu lasi cartea din mana pana la final. Nu am citit nici o alta carte de aceasta autoare desi stiu ca are o serie intreaga publicata si la noi. Cu aceasta ocazia mi-a trezit si interesul pentru a citi si acea serie.

Dar sa ramanem la Logodnicii si sa va povestesc cate ceva, nu foarte multe, ca sa va pastrati curiozitatea. În Logodnicii descoperim un regat unde oamenii isi iubesc suveranul. In Regatul Coroa, suveranul Jameson este iubit si apreciat de oameni. Insa el este un rege tanar si care nu prea a fost genul sa isi ia o sotie, pana a cunoscut-o pe Hollis Brite.

Logodnicii de Kiera Cass

Intalnirea lor a fost una total neasteptata, atunci cand i-a picat pur si simplu in brate, dupa un dans nebun cu prietena ei. Toata tarasenia a avut loc la un bal si de atunci regele Jameson este pe urmele lui Hollis. Ea este o fata cum el nu a mai intalnit. Si oarecum sentimentele lui pentru ea sunt vizibile pentru toata lumea, mai putin pentru ea. Hollis Brite este una dintre multele fete de nobili care traiesc la castel. Bineinteles, ca si ea, ca si celelalte fete isi doreste sa atraga atentia regelui. Insa chiar daca regele ii acorda o atentie deosebita, ea nu prea il crede. Mult timp ea nu crede ca ar vrea ceva serios, tinand cont de reputatia lui de fustangiu.

Dar, Jameson reuseste sa o uimeasca atunci cand ii da de inteles ca ea va fi regina lui.Astfel oferindu-i apartamentul fostelor regine. Ea trebuie sa ii stea alaturi la o intalnire foarte importanta. Asa incat sa se afiseze si sa arate lumii ca este potrivita pentru a fi regina lor.

Si se pare ca Kiera nu se multumeste sa ne formeze un cuplu. Ci ne ofera formarea unui triunghi amoros care va duce la schimbari de planuri si decizii care le va schimba vietile tuturor. Va recomand cu placere sa descoperiti si restul intamplarilor,citind aceasta carte.

  • Autor -KIERA CASS
  • Tip operta- SOFTCOVER
  • Format-13×20 CM
  • Editur-CORINT
  • An aparitie -2021
  • Nr.pagini-320

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *