Pellamar-brand romanesc cu produse de ingrijire

Bun gasit !

În postarea de astăzi, reamintesc despre unicul brand din tara noastră care folosește nămol sapropelic la prepararea produselor de îngrijire. Spun „reamintesc”, deoarece am mai povestit într-un articol despre experienta mea cu cosmeticele Pellamar. Poți citi aici primele mele impresii în legătură cu acest brand romanesc.

În urma cu doua luni am avut evenimentul #danubebloggersmeet2, la care, Pellamar a fost printre sponsori. Am primit câteva produse extrem de folositoare. Pe unele dintre ele le-am mai folosit și în trecut,astfel bucuria a fost mare la vederea acestora.

Pell Amar Cosmetics

Pell Amar este o companie cu capital romanesc fundamentata în jurul unui brand cu tradiție ce valorifica proprietățile benefice ale nămolului terapeutic. Povestea dermatocosmeticelor Pellamar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, creatorul extractului pur de nămol terapeutic din lacul Balta Albă. Acesta este și primul în lume.

După brevetarea extractului din nămol sapropelic, ex tractul Pell Amar,  în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative. Aceasta filosofie unică dezvoltată de prof. Dr. Ionescu Călinești în anii 70 are la bază principii active naturale cum ar fi apa și pământul și se regăsește în produsele Pell Amar până în prezent.

Produsele mele

  • Gel de dus din gama ORGANIC SPA
  • Pasta de dinti cu anason ORAL CARE
  • Crema intensiva pentru călcâie și coate FEMINA INTIMITY

Dermatocosmeticele au un conținut bogat de săruri minerale care ajută la refacerea rezervei energetice şi a pielii stresate. Băile cu geluri de dus şi sare, aplicaţiile externe cu creme sau geluri favorizează starea de confort şi relaxeaza organismul.

Pasta de dinți cu extract din anason, este eficienta si o folosesc încă de o luna. Mai am foarte puțin produs în tub și cel mai probabil am sa o recumpar. Pasta de dinți nu conține fluor, parbeni sau arome artificiale Cred ca acestea de la Pellamar sunt singurele paste de dinți cu gust sărat, pe care le recunosc din start.Preț 12,38 Lei.

Gelul de dus mi-a picat mănușă, deoarece taman se terminase gelul de spălat al copilului. Am ales sa îl folosesc pe acesta pe pielea copilului, deoarece am încredere în ingredientele pe care le conține.

Uleiul de cătină aduce un aport bogat de vitamine, în special vitamina C şi minerale. Formulă delicată recomandată şi pentru copii şi persoanele cu pielea sensibilă. Nu conține parbeni. Are extract de Nămol Terapeutic.

Nici crema pentru călcâie și coate nu mi-a rămas indiferenta. În aceasta perioada, pielea crapă și de la vreme și de la munca. Sotu meu stand cu mâinile tot timpul în chei, suruburi și ulei, pielea mâinilor are de suferit,crapa în vârful degetelor si se usucă foarte repede. Aceasta crema pe care o am, intensiv hidratanta este fenomenala. Prețu ei este de 35,75 Lei.

Toate îmi sunt folositoare și le recomand cu căldură și încredere.

Pana data viitoare îți doresc o zi frumoasa. 🧡

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *