Decorațiuni hand-made realizate cu pricepere

Multe salutari tuturor!

Despre decorațiunile făcute manual am o mare admirație și le-aș achiziționa mai repede decât altele. Fie ca vorbim de decorațiunile textile, accesorii, pana la decorurile din sapun parfumat si colorat. Spre exemplu, in ultimii ani, decorațiunile din sapun au devenit foarte populate. Astfel, devenind cele mai cumpărate produse în materie de cadouri. Recunosc, și eu sunt fascinata de aceste flori de săpun, drept urmare am și dăruit de-a lungul timpului aranjamente deosebite.

Aranjament trandafiri de săpun

Am astăzi sa va recomand o fata tare talentata care face minuni cu mâinile ei. Numele ei este Nicoleta, și a sponsorizat evenimentul #danubebloggersmeet2 cu câte doua aranjamente. Un aranjament cu flori de săpun, și un tablou cu licheni personalizat cu numele blogului meu.

Am fost plăcut impresionata sa primesc astfel de decorațiuni, care îmi sunt de mare folos. Pe lângă faptul ca imi înfrumusețează sufrageria, le folosesc și pe post de fundal pentru poze. Par atat de naturale și sănătoase încât nu mai am nevoie de alte obiecte de decor.

Asa cum spuneam mai sus, Nicoleta este atât de talentata încât poate realiza orice decoratiune dorește clientul. Spre exemplu, face niște buchete superbe pentru nunta, dar și lumânări sau aranjamente pentru masa festiva. De asemenea , mai poate realiza cocarde, coronite, ori marturii. O găsiți pe pagina ei Amazing Flowers, ca să vedeți toate frumusețile pe care le realizează. Sunt convinsa ca este munca, migaleala, dar când exista pasiune, nimic nu e greu. 🤎

Sunt atât de incantata de produsele mele, exact ca un copil când vede o jucărie noua. Cel puțin pentru mine, este prima data când vad licheni în realitate. Tabloul este super dragut, confecționat din baghete din lemn și decorat cu flori și gărgărițe.🤎

Cam atât despre recomandarea mea de astăzi,pana data viitoare, sa aveți o zi frumoasa 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *