Ce sa folosești pentru un machiaj rapid și rezistent

Hei salutare tuturor!

Întotdeauna mi-a plăcut sa îmi aranjez puțin tenul înainte de o plecare în oraș ori la o ieșire în parc. Fie ca îmi conturez un pic sprâncenele, luciu pe buze sau un praf de pudra,ma simt mai fresh și mai încrezătoare.

Pentru asta îmi aleg produsele cu grija, și sunt atenta la ingrediente și neapărat sa fie de calitate bună. Chiar dacă le utilizez mai rar,îmi place sa am un portfard cu puține lucruri și de la un brand bun.

Cu ce îmi realizez un aspect plăcut al tenului

Ce bine ca exista MAKEOVER Paris, ca să îmi pot achiziționa cosmeticele de care am nevoie. În imaginea de mai sus am un goodie bag cu 5 produse.Acesta l-am primit în cadrul evenimemtului Danube Bloggers Meet. Recunosc, ca m-am bucurat tare mult când am văzut ca brand-ul este printre sponsorii de pe banner.

MAKEOVER este magazinul online de produse de îngrijire pentru tot corpul. De la epilare și înfrumusețarea unghiilor pana la make up și aranjarea parului.

Produsele mele

  • Luciu de buze cu glitter
  • Burețel cu suport
  • Pudra compacta cu oglinda și burete
  • Ruj cremos în nuanta #25
  • Rimel pentru alungire

Pudra compacta MAKEOVER

Ce produs m-a fascinat de la început a fost Pudra compacta de care m-am îndrăgostit. Și am lăudat-o atât de tare peste tot, pana am deocheat-o și am spart-o 🙈 Exact, o am acum bucatele într-un pliculeț de hârtie și am zis sa încerc un tutorial de pe internet ca să o refac în cutiuța ei. Sper sa reușesc.

Aceasta conține 2 produse de conturare pentru un make up luminos. Un fond de ten compact și un iluminator. Vin la pachet și cu un burețel  pentru o aplicare mai ușoara și mai uniformă. Rezultatul utilizării celor 2 produse este un ten cu aspect perlat, ce va rezista toată ziua, indiferent de sezon.

Dacă vrei sa o cumperi și tu, o găsești pe site la prețul de 60 Lei.

Dintre cele doua produse pentru buze, preferatul meu este Luciul de buze.Cu o formula Crystal Run a glossului, îngrijește buzele, repară leziunile formate de radicalii liberi și oferă o strălucire de cristal de durată. Designul rafinat si unic al produsului are elementul must-have feminin, o textură ușoară, o strălucire și oferă efect de volum buzelor. O gamă atragătoare de nuanțe pentru toate gusturile. Eu am nuanta 39. Dacă vrei sa îl cumperi, îl găsești la prețul de 32 Lei pe site.

Cu acestea îmi fac un ten de porțelan, fără a se vedea încărcat. Îmi place sa îmi conturez buzele cu Luciul de buze cu efect de mărire. Iar culoarea ochilor, îmi place sa o scot în evidenta cu Rimel Mascara super lash..

Cine mai folosește produse de la acest brand? Și cum ți se par?

Pana data viitoare, îți doresc o zi frumoasa 🤎

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *