Kit complet împotriva căderii parului-Yves Rocher_

Multe salutari.

Atât eu, cât și tu, dar si alte multe femei, ne confruntam cu căderea parului, ruperea ori fragilitatea lui. Așadar, în articolul de astăzi am o #recomandare pentru tine de produse revoluționare de la brand-ul Yves Rocher. Este vorba despre noile produse destinate îngrijirii parului. În special acestea împotriva căderii parului.

Cunosc și am mai folosit produse de la brand-ul lor asa ca am încercat cu încredere de fiecare data. De mulți ani am avut probleme cu căderea parului. Dacă într-o perioada îmi cădeau mai puține fire de par, în alta mai multe fire de par, niciodată nu am scăpat complet de aceasta problema. De aceea am zis sa încerc Șamponul, Balsamul și Fiolele Tratament pentru par.

Gama : Îngrijirea Vegetala a Parului

Am un kit complet as putea să-i spun, care conține Șamponul fortifiant împotriva căderii parului, Balsam, 4 fiole tratament și un portfard.

Acestea sunt recomandate sa fie folosite un timp mai îndelungat pentru rezultate bune. Cele pe care le am eu sunt pentru o cura de 1 luna.

Am fost tare incantata de acestea, dar mai ales de Fiolele care sunt bine gradate, pentru a ști cat produs sa folosesc la o aplicare.

Șamponul fortifiant împotriva căderii parului, acesta este îmbogățit cu extract de Lupin Alb, curăță cu delicatețe, fortifică și încetinește mecanismul de cădere a părului. Iar pentru că părul frumos este rezultatul unui scalp sănătos, extractul de Agave este un ingredient foarte important.

Acest ingredient activ, este inedit în cosmetică, dublează microcirculația de la nivelul scalpului, pentru a-i permite părului să crească mai puternic și mai frumos.Îmi place ca are spuma fina și delicata, lăsând un parfum fresh și discret pe par.

Cura intensiva anti-caderea parului, acest set de fiole cu tratament intensiv este îmbogățit cu extract de Lupin Alb, care acționează asupra a 3 cauze ale căderii părului:
– Înmulțește numărul de fire de păr în fază de creștere.
– Sporește creșterea părului.
– Încetinește mecanismul de cădere a părului.Acestea pot fi folosite atât pe parul umed dar si pe parul uscat. Personal am folosit după spălare, pe parul umed, aplicând la radacini,masand ușor. Nu necesita clătire, parul se usucă și coafează obișnuit, iar tratamentul își face treaba.

„RESPECT PENTRU PLANETA Formulă fără silicon.Fiole reciclabile, realizate 100% din plastic reciclat.Ambalajul este din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil”

Toate noutățile despre brand le puteți descoperi pe profilul de instagram @yvesrocherro

Pana data viitoare, va doresc o zi superba 🙂

Comentarii

 1. Ruxandra spune:

  Am folosit cândva produsele lor, după ce o să devină cruelty-free brandul, le mai dau o șansă.

  1. Super. Sper sa devina mai repede.

 2. Ivan Adriana spune:

  Folosesc unele produse de la acest brand. Îmi plac foarte mult.

 3. Ma împac foarte bine, eu cura am folosit o si pe parul umed și uscat.

 4. Din pacate, mie imi cade parul la fel de mult. 🙁 Insa arata plin de vitalitate, chiar daca pica.

 5. Simona spune:

  Imi plac produsele de la Yves Rocher. Mi se pare super util acest kit pentru a ne regenera parul!!

 6. Rokolla spune:

  Si eu folosesc acest kit si ma impac bine cu el. Imi place mult ca rezultatele au inceput sa apara

 7. Acele fiole imi doresc tare mult sa le incerc si eu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *