O carte noua de la Editura Corint-Toate Trecuturile Noastre-

La Danube Bloggers Meet am primit de la Editura Corint trei cărți: Toate trecuturile noastre de Cristin Terrill, Fata, femeie, alta de Bernardine Evaristo și Logodnicii de Kiera Cass. Nu prea sunt eu genul care să citească prea mult, dar aceste cărți m-au intrigat și m-am apucat să le citesc. Lecturarea unei cărți durează mai multe zile pentru că abia seara reușesc să citesc 1-2 ore. Însă prima pe care am pus mâna a fost Toate trecuturile noastre pentru că are un subiect destul de interesant: călătoria în timp.

”Toate trecuturile noastre”de Cristin Terrill

Călătoria în timp încă nu s-a reușit în zilele noastre, însă cine știe, pe viitor va ajunge să fie posibilă. Până atunci vă invit să aflați povestea din Toate trecuturile noastre în care călătoria în timp este posibilă. Oare câți dintre noi nu și-au dorit măcar o dată în viață să se întoarcă în timp și să facă alte alegeri? Însă oare acest lucru ar fi bun? Cum s-ar schimba viața fiecăruia dacă ne-am întoarce în timp și am schimba istoria?


Em este închisă într-o bază militară secretă, iar singura ei alinare este colegul de lângă celula ei. Ei nu se pot vedea, dar comunică prin perete, se încurajează și plănuiesc evadarea . Evadarea, care îi va duce înapoi în timp pentru a schimba unele lucruri.

Așa cum vă spuneam la început, călătoria în timp este posibilă, dar acest lucru nu a adus omenirii ceva bun, ci mai mult rău. Iar Em și Finn vor să se întoarcă în trecut, în urmă cu 4 ani, să îl ucidă pe cel care a creat mașina timpului numită Cassandra.

Ideile lui Em de a evada din celula

Em este fixată pe gaura de scurgere din celula ei și își închipuie fel și fel de scenarii de groază. Însă îi vine și o idee pentru a vedea ce este de fapt. Aceasta folosind o lingură pentru a o deschide. Înăuntru găsește o listă cu mai multe lucruri făcute și tăiate. Ciudat este că scrisul pare a fi chiar al lui Em.

Se pare că alte versiuni ale lor, au reușit să se reîntoarcă în trecut de mai multe ori, dar orice ar fi încercat nu a dat rezultate. Iar ultimul din listă este ,,să-l ucid,,.
Povestea este spusă din perspectiva lui Em, fata din viitor și din perspectiva Marinei, fata din urmă cu 4 ani. Una naivă, iar alta mult maturizată.

Ambele cu sentimente pentru James, dar totodată mult mai puternice decât cred ele. Sunt alegeri greu de făcut, dar care va schimba din nou istoria. Va fi distrusă mașina timpului? Ce se va întâmpla cu Em și Marina? Una singură poate câștiga această luptă. Musai să citiți Toate trecuturile noastre de cristin Terrill.

Sunteti curiosi? Daca da,atunci trebuie sa cumparati cartea 🙂

Pana data viitoare, va doresc o zi superba .

Comentarii

 1. Suna foarte interesant din ce ne ai povestit.

 2. Ana spune:

  Calatoria in timp suna tare interesant!

 3. imi place subiectul, adevarul e ca unele carti ya chiar ma fascineaza!

 4. Mirela Marin spune:

  Sună interesantă recomandarea ta!
  Mi-am notat titlul și autorul pe lista mea, deoarece mi-aș dori să citesc cartea.
  Mulțumesc!

 5. Deyutza spune:

  Nu am citit nici una dintre carti , par interesante si sincer nu stiu pe care as aleage-o prima data

 6. Ivan Adriana spune:

  Am citit cartea și mi-a plăcut foarte mult.

 7. Am citit si eu cartea si tin minte ca mi-a placut.

 8. Rokolla spune:

  Chiar mi-ai starnit curiozitatea si voi cauta si eu cartea

 9. Mihaela Curea spune:

  Câte cărți noi și minunate sunt, tare mi-ar plăcea să o citesc și pe aceasta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *