Oreo- dulciuri sanatoase preferate de toată familia

Salutari tuturor!

Cum am mai spus în articolele trecute, la evenimentul de la Braila am avut numeroși sponsori . Aceștia au fost de toate categoriile și sfere diferite. Incep și subliniez ca sunt o gurmanda si îmi place sa mănânc aproape de toate, și cel mai mult dulciuri. Dacă sunt si de o calitate foarte buna cu atât mai mult. Spre exemplu ca acestea din poze. Articolul de astăzi este cu si despre pachete dulci. Am aici de prezentat o sacosa mare cu produse de la OREO.

Toate produsele primite au fost repede consumate si primele desfăcute. Fiind produse perisabile era necesar sa le consumam cât mai înainte. De fapt , din unele incă mai am, cum a fi Belvita minis. Preferații copilului au fost Biscuiții Oreo double cream.

Biscuitele Oreo

Cred ca toată lumea a auzit și a gustat biscuitii Oreo. Denumit și „biscuitul preferat al laptelui„, are o istorie de peste 100 de ani. 2 biscuiti simpli de ciocolata cu crema alba la mijloc au avut un succes fulgerător in SUA , fiind introduși in America încă din 1912 .

Dulciuri sanatoase preferate de toată familia

Primul pachet pe care eu m-am băgat au fost Biscuiții Milka cu jeleu, o nebunie. Am mai împărțit din ele câteva la bunici, spre exemplu biscuitii cu Cocos San, super afanati și ușor dulcegi. Ce mai mănânc sunt Biscuiții Belvita original, pe care ii ador. Îmi plac tare mult la gust și mai ales pentru ca au și ciocolata. Produsele Belvita sunt pline de fibre ,multicereale și vitamine. Sunt indicate si atunci când îți schimbi stilul alimentar sau în diete. Deoarece sunt niște gustări sănătoase și nu conțin zahar. Aproape ca înlocuiește o masa doar un simplu pachețel cu 3 biscuiti. Sunt foarte hrănitor și satiosi.

Ce am primit în sacosa Oreo

  • 2 pachete biscuiti Oreo ( Biscuiti Oreo Double Cream și Biscuiti Oreo Golden)
  • 2 pachete biscuiti SAN Swirls cu Cocos
  • 2 pachete biscuiti SAN Oats cu Măr
  • 1 pachet Milka biscuiti cu jeleu
  • 1 cutie ursuleți Barni
  • 1 cutie Belvita minis
  • 1 cutie Belvita Seed & Berries
  • 1 cutie Belvita Original cu crema Alune

Mulțumim pentru bunătăți OREO .

#stayplayful ❤

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *