Masti cosmetice pentru îngrijirea pielii de la 7th Heaven

Multe salutari!

Scriu astăzi o recomandare pentru voi. Este ceva ce eu folosesc de câțiva ani încoace și am mai vorbit intr-un articol despre acest lucru.

Este vorba despre experienta mea cu măștile 7th Heaven . Am avut o surpriza placuta la evenimentul nostru când am descoperit ca brand-ul este printre sponsori. Măștile cosmetice sunt foarte importante în ritualul de îngrijire al tenului. Fiecare dintre noi trebuie sa folosim măcar o masca pe săptămână. Fie ca este pentru hidratare,sau pentru ten obosit, o masca de purificare,oricare este benefica.

Cele pe care le am eu sunt pentru îngrijirea completa din cap pana în picioare. Adică pornim de la masca pentru par cu Cocos, masca cu bule pentru ten si pana la masca sosete pentru picioare. Abia aștept sa vi le arat.

Masca de fata este un ajutor incredibil asupra pielii dacă este folosita constant. Hidratează improfunzime,ma scapă de riduri și previne îmbătrânirea. Pentru a ma bucura de rezultate excelente,ma orientez întotdeauna spre cele mai bune masti faciale. Daca vrei si tu sa te bucuri de ingrijire perfecta si in acelasi timp sa economisesti bani, pe site găsiți numeroase ofete de preturi.

Cum îmi pregătesc tenul înainte sa aplic masca

Înainte de a-mi aplica o masca,tenul trebuie curățat cu atenție. Personal,aleg sa-mi pun masca imediat după dus,deoarece atunci toți porii sunt deschisi. Haideți sa va arat ce am folosit pana acum dintre cele 12 masti primite la Danube Bloggers Meet.

Pentru hidratare am ales masca servetel Hydration 24 After Sun. Pe aceasta v-o recomand musai dacă aveți un ten obosit,pălit de razele soarelui și deshidratat. Aceasta masca conține Vitamina E calmanta si Ulei de Migdala dulce. După folosire,tenul se masează pana se absoarbe tot produsul în piele. Pielea rămâne luminoasa, nelipicioasa , curata și catifelata.

Următoarea masca pe care v-o recomand este Masca detoxifianta cu grepfruit roz. Aceasta masca este efectiv geniala. Inainte de utilizare se freacă plicul între palme pentru a activa bulele. Eu nu am mai folosit genul acesta de masca niciodată. Este tip servetel,se aplica obișnuit pe fata, și în nici 1 minut începe sa sfârâie și sa se formeze bule .O spuma foarte groasa de aproape 2 degete. Am stat cu ea pe ten aproximativ 10 minute cât s-au activat toate bulele. Se îndepărtează masca,se masează produsul rămas pe ten și se clătește ușor. Ce senzație….tare as vrea sa o descoperiți și voi. ( arat foarte amuzant,știu) 🙈

Va mai arat aceasta masca tratament pentru tălpile picioarelor , de asemenea nu am mai folosit astfel de masti pentru picioare. Sosetele sunt unse cu crema tratament și au un scotch în lateral pentru prindere. Sincera sa fiu, mi s-a părut puțin produs în pungi,ma asteltam la ceva mai consistent.

Prezentarea tuturor măștilor o puteți vedea si în acest video reels pe Instagram.

Sunt tare mulțumită de toate aceste masti calitative de la 7th Heaven. Am stoc de produse acum pentru tot sezonul . Astept sa îmi spuneți dacă ați Acestea pe care le am eu dar și multe altele puteți descoperi și pe instagram-ul brandul-ui @7th Heaven Romania

Alte masti folosite:

Masca neagra peel-off și Masca cu Hydrogel.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *