Absorbante Lady Anion-protectie și siguranta intima

În urma evenimentului Danube Bloggers Meet #2 , am venit acasă cu multe,foarte multe produse din sfere diferite. Sponsorii au fost foarte mulți si generoși. Printre acestea, au fost puse la bătaie și doua tombole din partea brand-ului de produse Lady Anion. Una dintre acestea am castigat-o eu. Sunt foarte incantata de cutia cu produse absorbante,asa ca astăzi am sa scriu puțin despre ele.

Cine este Lady Anion

Pentru mine a fost prima data când am auzit de acest brand. Lady Anion este unicul distribuitor de absorbante sterile,igienice,cu emisie de anioni. Produsele AnionCare sunt produse de înaltă calitate, biodegradabile,nontoxice. Acestea protejează și previn problemele de sănătate intima.

Am 5 pachete cu absorbante pentru cea mai buna protecție și confort maxim.

  • Lady Anion Pantiliner cu 24 bucati cu prtectie pentru o💧
  • Lady Anion Dayliner cu 16 bucati și protecție 2 💧💧
  • Lady Anion Day Use 10 bucati cu protectie 3 💧💧💧
  • Lady Anion Active 15 bucati cu protectie 4 💧💧💧💧
  • Lady Anion Night Use 8 bucati cu protectie 4 💧💧💧💧

Am folosit pentru început absorbantele Pantiliner. Au ca ingrediente bumbacul organic,adezivul netoxic,banda activa cu turmalina și emisie de ioni negativi. Acestea se pot folosi zilnic pe lenjeria intima,in cazul eventualelor mici probleme. Păstrează locul curat și proaspăt și nu incomodează absolut deloc.

Am avut nevoie și de protecție mai sporita pe parcursul a câtorva zile ce tocmai au trecut. Mai ales pe perioada nopții. Asa ca am avut ca ajutor de nădejde absorbantele Lady Anion Night Use cu 4 💧💧💧💧. Sunt foarte moi ,comode , nu sunt lipicioase și nu jenează absolut deloc.

Le puteți achizitiona din hipermarket uri, online EMAG, si farmacii. Momentan site-ul lor vad ca este în mentenanță.

Mulțumesc tare mult pentru acest cadou. Pe cei de la Lady Anion ii puteti găsi și pe instagram @LadyAnion. Iar pe mine ma găsiți pe Facebook Împreună cu prietenii, dar și pe instagramul meu @zanfiranamaria. Pana data viitoare va doresc o zi buna.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

8 Comments

  1. Nu am incercat nimic de laei, foloesc alte absorbante de ani de zile. Nu le spun Nu nici acestora, doar ca nu le-am vazut in magazine

  2. Nu le-am incercat. Eu folosesc un brand de cand mi-a venit menstruatia, nu stiu daca as renunta la ele, in schimb as incerca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *