Prajitura cu Biscuiții Petit Beurre de la RoStar-reteta-

Bine ați venit pe blogul meu 🤎

In următoarea perioada veți vedea mai des decât de obicei postari pe paginile mele dar și pe blog. Sponsorii care au onorat cu cadouri evenimentul Danube Bloggers Meet 2 ma pun la treaba cu adevărat. 🙂

După cum va povesteam în articolul de prezentare al evenimentului, am avut multe cadouri din sfere diferite. De la produse de îngrijire pana la preparate dulci si tot felul de bunătăți.

Sponsorul din articolul de astăzi este Ro Star.

Despre RoStar

Aceasta este o companie producătoare de biscuiti din România. Compania este prezenta în tara noastră încă din anul 1996, acționari fiind doua persoane de naționalitate turcă,soț și soție. Exista în orașul Bragadiru o fabrica infiintata ,cu o capacitate de 50 tone producție pe zi. Sortimentele de biscuiti sunt Petit Beurre,Maia,Picnic,Baby Star,Baby Cereale,Diță,Grisinetti,Fox.

Așadar, in prezentarea mea de astăzi voi arata cum am pregătit o reteta ușoară unde ingredientul principal au fost Biscuiții Petit Beurre. Nu înainte sa las o poza cu aceasta cutie uriasa cu biscuti si eugenii pe care am primit-o la eveniment.

Sunt tare pofticioasa și gurmanda,mai ales când vine vorba de ceva dulce. Cu atât mai mult dacă este și putina ciocolata prin preajma. Dacă tot am avut atătea pachete cu biscuiti am zis sa fac o prajitura diferita cu acestia. Am omis salamul de biscuiti, sau tortul de biscuiti,voiam ceva rapid și fără prea multe ingrediente. Haideți sa va las mai jos reteta și modul de preparare.

Reteta

  • 200 g biscuiti Petit Beurre (aprox.)
  • 150 ml lapte rece
  • 300 gr crema de ciocolata cu alune
  • caju sfaramat pentru decor( optional)
  • o tava dreptunghiulara ( eu am avut o formă cozonac veche din tuci)

Asamblez prajitura și încep prin a pregăti tava cu o folie de bucătărie. Înmoi fiecare biscuit in lapte , și îl ung cu o linguriță de crema. Asez biscuiții în tava ,unul câte unul repetând procedura biscuite-lapte-crema pana se încarcă tava. Nu o sa va vina sa credeți cât se pot umfla biscuitii, eu am rămas uimita 🙂🙂🙂

Las prajitura la frigider cel puțin 3 ore, și după acest timp o îmbrac în crema de ciocolata și decorez cu caju sfaramat. O portionez în forma triunghiulara, dar voi o puteți taia si decora după cum doriti.

Cam atât pentru astăzi,articolul e ,prajitura nu mai e, bine ca mai sunt biscuiti, slava Domnului,asa ca cel mai probabil voi mai face câteva tăvi 😁

Pe cei de la RoStar ii puteți urmari pe Facebook și Instagram.

O zi superba!!!

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

13 Comments

  1. Interesantă idee 🙂 o să încerc o variantă de acest tip, cu lapte vegetal, să văd dacă îmi iese. Nu mai știu dacă sunt vegani sau nu acești biscuiți.

  2. Wow, cat de faaaain arataaaa! Nu m-as fi gândit niciodată la rețetă asta pentru biscuiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.