Ediția a doua de Danube Bloggers Meet

Salutare tuturor!

Cei care ma urmăriți probabil știți ca activez în grupul de bloggerite de pe zona Braila-Galati.

De vreo 3 ani încoace am mai avut câteva evenimente unde ne-am reunit pentru întâlniri frumoase la care am primit zeci de cadouri impresionante. Toate evenimentele noastre au fost în Galați. De data aceasta totul s-a desfășurat la un local din orașul nostru, în Braila.

Primul nostru Danube Bloggers Meet l-am avut anul trecut în luna Martie.Deși am avut perioada pandemica totuși am reușit sa ne reunim și totul a ieșit foarte bine.

Organizatori

Ei bine, anul acesta am avut noroc de Danube Bloggers Meet 2. Gabriela,Paula și Violeta ,organizatoarele ,au reușit sa ne adune din nou. Pe fete le puteți urmari pe blogurile lor pe care le las mai jos.

Gabriela cu blogul Pagini de Zi și Noapte

Paula cu blogul Lucruri privite de jos în sus

Violeta cu blogul Lucruri Interesante .

Am fost intr-un grup restrâns de opt bloggerite, pe o terasa superba la cel mai tare complex pe care l-am văzut.

Locația „La Casa Cu Stuf

Acesta este un complex întreg, la ieșire din Brăila (Baldovinesti). Acesta dispune de un restaurant a-la-carte, patru săli de evenimente, doua terase, și un lac superb. Amenajările sunt pe stilul clasic , cu lemn masiv la interior și design vintage.Nu degeaba restaurantul isi are numele „La Casa cu Stuf”. Deoarece acesta chiar are acoperisul din stuf vechi cu aspect rustic.

Intreg localul este de o frumusețe rar întâlnită la noi în oraș.Cu view-uri superbe, podețe peste lac,chiar și câteva lebede grațioase.

Pentru doritorii de relaxare și confort,departe de orașul agitat, aveți unde va ascundeti câteva ore. Țin sa menționez un pic și despre faptul ca mâncarea este geniala. Servirea ireprosabila și personalul atent, care ne-a fost la îndemână pentru orice nevoie. Spre exemplu, sa ne facă câteva transe de poze 😀😀😀

Mulțumim de găzduire draga locație „La Casa Cu Stuf”

Cadouri de la eveniment

Am socializat,ne-am distrat și am petrecut câteva ore relaxante toate împreună. Cine oare ne-a făcut noua ziua si mai frumoasa??? Sponsorii… care au fost în număr foarte mare. Organizatoarele s-au descurcat excelent și au obținut sponsorizări generoase de la peste 40 de brand-uri. Atât produse de îngrijire personala, vouchere, produse pentru casa dar și multe cutii cu dulciuri. Doamne ajuta sa avem spor la scris și multa inspirație.

Pe mine ma găsiți pe pagina mea Împreună cu prietenii dar și pe Instagram.

Sponsori:

RoStar, Patone,Led Concept,Clinica Romgermed,Pr Avenue,Amazing flowers,Total Pro Beauty,Asevi,Misavan,Smyk,Corint,Yves Rocher,Yasmine Bonciu,Eladerm,Lambre,7th Heaven, Salon Sofia,Glycon Cosmetics,Lady Anion,Cetaphil,Plush Bio,MakeoverParis,Hera medical,Picătură naturii,Farmacia Izvorul Tamaduirii,Rexona,Oreo,Kandia,Biosunline,Viorica,Grande Dolceria,Famous Luxury parfumes,Cracky, Hygenium,Lolliboni,Meteor Press, Bioblas România,Ddell Cosmetics,Dacia Plant,Pellamar,Taste it, Dermastore,Teku.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

15 Comments

  1. Pot spune că sunt invidioasă pe aceste întâlniri ale voastre 😂
    Presupun că trebuie să ai o vechime despre de mare in ale blogului pentru a participa, nu?

  2. Vă urmăresc de fiecare dată cu drag! Așteptăm păreri cu privire la bunătățile pe care le-ați primit!

  3. Hmmm, mi-a plăcut atât de mult că v-ați întâlnit încât am suferit că nu am fost și eu.
    Felicitări tuturor și la mai multe astfel de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *