Haine militare -Camuflaj NATO

Cu siguranță cunoașteți vestimentația armatei americane,se deosebește de cea a a armatei române prin culoare in primul rand. Majoritatea sunt de un verde -gri pe când ale noastre au o culoare de verde închis. Cel putin atat am văzut eu,nu stiu daca e bine ce zic sau nu 🙈 Așadar,in postarea mea de astazi va vorbesc despre costume de camuflaj si vestimentație militară.

Recent am descoperit magazinul online,cred ca este si singurul de acest fel,care importa imbracaminte militară originală din USA. Se numeste SurplusMilitar

Am fost tare curioasă sa aflu despre aceste produse, mai ales pentru că imi place mult imprimeul army. Nu am stat pe gânduri și am vizitati site-ul numaidecât.

Despre Surplus Militar

Pe lângă magazinul online de unde puteti cumpara orice produs doriti,mai aveti si posibilitatea de a merge fizic in magazin unde își are locația in Giurgiu . Asa cum spuneam mai sus,aceștia comercializează uniforme militare NATO,import USA atat noi cat si SH.

Produsele sunt diversificate,astfel încât să mulțumească toate gusturile. Toate acestea sunt 100% autentice.

Ce găsiți pe site

Repet,gamă este diversificată ,si mărimile de asemenea. Puteti comanda Seturi,Pantaloni,Vestoane,Geci,Accesorii.

Produsul meu

Eu am ales să comand un set din doua produse din categòria ACU -DIGITAL CAMO. Inițial l-am ales pentru mine,deoarece asa cum va spuneam iubesc imprimeurile army. Prin urmare, costumul a devenit proprietatea sotului meu. De asemenea si el este încântat de produs de cum l-a văzut. Sincer,mie imi vine larg,si nu vad cum as putea sa merg in el.

Costum Camuflaj ACU DIGITAL RIP-STOP (SH)

Set-ul meu nu este nou, insa este foarte bun de purtare ,fără defecte . Dupa acum se observa,bluza este putin mai verzuie la culoare decat pantalonul.

Toate produsele sunt din materialul rip-stop. Ce inseamna asta? Adica Rip-Stop este o țesătură cu o durabilitate ridicata fabricată cu ajutorul unei tehnologii speciale. Într-o țesătură subtire,sunt țesute fire mai groase la distanță de 5-8mm. Aceasta țesătură a fost dezvoltată in SUA, în timpul celui de al doilea război mondial.Tesătura rip stop mai este folosita la baloanele cu aer cald,parasute,bărci de navigatie,corturi.

Toate hainele de camuflaj ale armatei americane sunt confecționate in prezent de Poplin Ripstop . Poliamida 50% , Bumbac 50%. La aceste costume,la geci, se pot atașa si patch-uri,insigne si chiar veste. Acestea le găsiți la categoria Accesorii.

De la noi ,Surplus Militar are un feed back de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Astept parerile voastre daca ati comandat cumva de aici,si cum v-am plăcut.

Cu bine 🤍

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

17 Comments

  1. Interesant pentru iubitorii de astfel de costume. Nici nu știam că se comercializează!
    Evident, pot fi folosite în anumite scopuri și ocazii.

  2. Sincer sunt satula de genul acesta de haine, sotul meu e cadru militar si zilnic am de-a face cu ele, insa hainele astea arata foarte fain

    • Arată foarte bine ,așa și soțul meu se îndrăgosti de costum când la văzut pentru prima dată,devenise un pic nostalgic, la îmbrăcat ,să aprobat Îmi pare rău că nu am putut pune videoclipul că aveam un videoclip filmat să îl pun aici pe blog dar nu știu de ce nu mi sa încărcat.

  3. Chiar au voie să vândă uniforme originale? Nu de alta, dar eu știu că e ilegal să porți ca om de rând uniforma unui cadru militar, de poliție etc. Poate doar sunt făcute să fie asemănătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.