Colaborare Secret Santa 2020

Salutare dragii mei!

Dupa cum spune si titlul va dati seama oarecum ca voi vorbi despre cadouri primite de la Secret Santa. In Decembrie 2018 am participat pentru prima data la o astfel de colaborare cu grupul de bloggerite din Braila si Galati. Ei bine ,de data aceasta adunarea a fost mai mare si fetele care au participat au fost din mai multe orase ale tarii.

Organizatoarea,si cea care a facut posibila colaborare in acest an este Romina Talpoș. Ii multumesc tare mult pentru implicare ,rabdare si pentru faptul ca am reusit chiar si de la distanta. Suntem 23 de fete participante la Secret Santa si ma bucur ca totul a decurs ca la carte.

Secret Santa

Personal ,cred ca aceasta perioada este cea mai frumoasa din an, iar cadourile trebuie sa fie nelipsite sezonul acesta. Acest ”joc” Secret Santa este o traditie din occident,pe care am adoptat-o si noi cu mare succes. Asta inseamna ca membrii unor grupuri, colegii de munca,familia, fac schimb de cadouri.

Asta se intampla cu ajutorul unor biletele pe care este scris numele fiecaruia. Acestea sunt amestecate intr-un bol si extrase de fiecare participant,fara a divulga numele de pe biletel. Astfel doar el v-a sti cui cumpara cadoul.

Cadourile mele de la Secret Santa

”Draga Anamaria

Acest Secret Santa nu vine de la Polul Nord,vine de mai aproape si isi doreste sa te bucuri de micul său cadou. Sărbători Fericite”

Cu asta am inceput cand mi-am desfacut coletul de la Mosul meu secret si anume Daiana Slavuteanu 🙂

Am avut o scrisoare tare draguta ștampilata cu initiala numelui meu,lucru care m-a impresionat. Iti multumesc draga mea. In ceea ce priveste cutiile frumos ambalate,efectiv mă certam cu fi-miu care dintre noi sa le desfaca primul ( acum mă caiesc că n-am filmat toata treaba) 😀

Asadar, in principiu am avut parte de cateva cadouri finuțe, frumoase si foarte utile .

Set roșu cu Cana si Termos Ren , Set 2 Cani Glob Merry Christmas, Cadou Parfumat si Oglinda Decor.

Imi plac toate si le-am si pus in vitrina langa colectia mea de cani Craciunistice. Mi-a placut la nebunie ambalajul setului roșu , astfel ca inca am cutia sub brad . Canile sunt perfecte pentru un ceai ,ciocolata calda chiar si un cappuccino dublu asa cum imi place mie. Despre parfumul de camera cu betisoare pot spune ca l-am desfacut imediat si mi-a parfumat camera numaidecat.

Inca ceva,imi place sa cred ca acest concept nu este despre ce cadou ai primit,ci despre oportunitatea in sine. Mai ales in aceste conditii cu restrictii si pandemie. Fapul ca ne unim cumva,chiar si fara sa ne cunoastem prea bine,aduce multa bucurie pe care ulterior o dam mai departe si mai departe. Ca sa vedeti ce cadouri au primit si restul fetelor,puteti accesa link-urile către paginile lor.

Participante Colaborare Secret Santa 2020

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *