Folie de protectie pentru telefon -Smart Protection

Bun gasit si astazi! Incep articolul cu o recomandare pentru telefoanele dumneavoastra. Stim cate este de important sa pastram telefoanele in siguranta oferindu-le atat o husa buna dar si o folie de protectie.

Foliile de protectie si sticla securizata pot salva un display de la a fi spart, zgarieturi sau lovituri. Mai mult decat atat,o folie buna va pastreaza telefonul ca nou. Astfel incat este protejat ca la carte. Totodata va ramane la fel de valoros si cu un aspect impecabil.

La Danube Bloggers Meet ,eveniment de blogging la care am participat in urma cu doua luni, printre sponsorii evenimentului s-a aflat si Smart Protection. Acest brand a oferit fiecarei fete participante cate un kit complet cu folie pentru telefon.

Un asemenea kit am si eu. Am ales folie de protectie pentru telefonul meu Marca Iphone 6S. Produsele vin frumos ambalate intr-o cutie tip carte dintr-un carton gros lemnos. De atunci,telefonul meu este ferit de eventuale zgarieturi zilnice sau cazaturi accidentale. Sper sa nu mi se intample cumva, dar,am incredere in folia de protectie ca isi va face treaba 😉

Kit -ul conține :

  • folie de protecție
  • smartspray
  • card de instalare
  • microfibra
  • instructiuni de utilizare

Recomand intotdeauna sa va alegeti o folie de protectie premium ca acestea de la Smart Protection. Telefonul dumneavoastra se va pastra in stare perfecta atata timp cate il aveti protejat cu astfel de folii si sticla scurizata.

Cam atat despre exerienta mea cu produsul. Sunt curioasa daca si voi ati folosit ceva de la Smart Protection 😉 Astept sa imi spuneti in comentarii .

Comments 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *