Carti de la Corint Junior

Hei bun gasit! M-am gandit sa las deoparte astazi atrticolele de fashion si beauty la care mai am de scris si sa va arat ce carti am mai primit.

Este vorba despre trei carti de la Corint Junior pe care le-am primit in cadrul evenimentului de blogging de la Galati. V-am tot scris in articolele mele despre acest minunat eveniment. Ne-am reunit dupa aproape un an,16 bloggerite din Braila si Galati si asa a prins contur Danube Bloggers Meet.

Cele trei carti pe care le am sunt urmatoarele : ”Inimă cu cheiță” scrisa de Peter Bunzl, ”Diamantul Lunii Sangerii” scrisa de Peter Bunzl, si ”Povestea norocoasei Ruth” scrisa de Ruth Behar .

Povestea norocoasei Ruth

M-a impresionat tare mult ănca de cand am citit titlu ,eram tare curioasa sa o citesc si sa descopar intamplarile si actiunea.

Ruthie Mizrahi, este supranumita Domnișoara Șotron,Regina din Queens atat de buna este la acest joc pentru fete. Familia sa este recent refugiata din Cuba ,iar Ruthie are multede invatat despre limbă,obiceiuri si cultura.

Un accident de automobile schimba totul. Prizoniera intr-un corset de gips,Ruthie invata in primul rand sa se cunoasca si sa faca fata neputintei. Din fericire,este ajutata de familie si de prietenii care se perinda prin camera ei,aducandu-i daruri frumoase. Ruth se simte mai putin abandonata si gaseste forta de a-si vindeca trupul si sufletul.

Profesoara de antropologie culturala si poeta,autoarea si-a construit cartea inspirandu-se dintr-o experienta personala din copilarie,astfel incat nu este surprinzator ca povesta lui Ruthie este atat de autentica. Tonul cărtii este liric si bogat in nuante. Toate amanuntele se intrepatrund iar povestea in sine este foarte captivanta.

  • Autor: Ruth Behar
  • Categorie varsta: 10 +
  • Numar pagini: 230

Ati citit vreuna dintre aceste carti? Cum vi se par? Astept sa imi raspundeti in comentarii 😉

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *