Naturiste de la Apidava

Atat de tare imi place gustul si mirosul natural al mierii,astfel incat produsele de la Apidava sunt preferatele mele.Singurele de consum care contin miere naturala. Atat dermato-cosmeticele cat si suplimentele sunt foarte benefice si recomandate tuturor.

Apidava,este considerata cetatea mierii.Acolo unde se produce miere de cea mai buna calitate un produs 100% pur natural. Acest lucru se datoreaza florei variata a Podisului Transilvaniei dar si a altor zone din Romania.

Eu am folosit miere de la Apidava cu ceva timp in urma si m-am declarat multumita de gustul si aroma ei. Consider ca toate produsele de la acest brand sunt necesare in orice casa. Ca un plus ar mai fi, ca pot fi utilizate si de copii. Despre articolul precedent in legatura cu mierea pe care am consumat-o puteti citi aici.

Am placerea sa consum de data aceasta perlute cu gust de miere si esenta de muguri brad. Pielea o hidratez cu crema hidratanta cu ceara de albine si propolis. Si imi place sa ma bucur de spuma fina a săpunului cu propolis si miere.

Cele trei enumerate mai sus le am de la Danube Bloggers Meet. La acest eveniment la care am participat si eu, brand-ul a fost sponsor si a oferit cate o sacosica cadou cu produse pe baza de miere si propolis.

CE SE GASESTE PE SITE

  • dulciuri cu miere (caramele cu miere, turta dulce)
  • miere naturala Roua Florilor (miere de cimbrisor, miere de zmeura, miere de mana)
  • cosmetice cu miere (cremă hidratanta, cremă antirid,cremă regeneranta)
  • miere Bio (miere de salcam, miele polifloră)

Gustul mierii din copilarie Citat APIDAVA

Zbori mereu din floare-n floare
Tu albină muncitoare
Ne servesti pe toti cu miere
Sănătate si putere

Comments 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *