Cadouri parfumate- Lavanda de Galați

Bine ați venit in lumea Lavandei

Daca sunteti iubitori de lavanda,probabil ca multi dintre voi ati mirosit-o sau ati folosit produse diverse cu parfum de levantica. Aceasta este o planta foarte des intalnita si implementata in diverse . Acestea pot fi: siropul propriu zis din lavanda,produse cosmetice,parfumuri, odorizante,uleiuri esentiale. Daca va aflati in Galati sau chiar si in localitatile din imprejurimi, trebuie sa vizitati Lumea Lavandei.

Fabrica este un bussines de familie care a inceput inca din anul 2014. Cu pasiune si dedicare, din simpli admiratori,fondatorii s-au transformat in agricultori. ”Făbricuta de vise mov”,asa cum i se mai spune, detine 4 hectare de camp unde este cultivata lavanda.Planta se cultiva doar cu ingrasaminte Bio.

Soiuri cultivate

  • Sevastopolis,este soiul de unde se extrage cel mai pur ulei .Din acest soi de lavanda,loturile sunt testate in laborator. Aceasta procedura se face pentru a ne asigura ca puritatea este in parametrii legali farmaceutici.
  • Soiul Hidcote,care da nuanta deosebita florilor ,acesta este folosit la decoratiuni si aranjamente florale.

Categoriile de produse pe care le puteti comanda pe site

Ce produse am folosit eu

Din categoria de Produse de Ingrijire Personala , am un pachet frumos aranjat. Acesta a fost primit cu ocazia zilei femeii,la evenimentul de blogging de la Galati. Impreuna cu alte 15 fete am participat la Danube Bloggers Meet ,unde Lavanda De Galati ne-a sponsorizat cu cate un pachet cu produse.

Continut pachet: o bila efervescentă pentru baie, un sapun,odorizant de masina,un plic cu sare de baie.

Produsele sunt intens parfumate si ofera senzatia de relaxare atunci cand sunt folosite sau mirosite. Pot spune ca am tinut pachetul deschis o perioada in camera, iar aroma de levantica a pastruns in toata casa.Toate ingredientele folosite sunt 100% naturale.

Astept si parerile voastre in comentarii. Daca va place lavanda si ce produse folositi 🙂

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *