Antiperspirante -Perspirex-

Buna tuturor ! Ce spuneti de o recomadare de produse impotriva transpiratiei excesive? Trebuie sa ne gandim ca in curand vor veni zile calduroase,toride chiar,zile in care unele persoane nu pot tine piept transpiratiei. Exista tipuri de oameni care sufera de transpiratia excesiva ,iar aceasta se produce chiar si atunci cand nu exista neaparat efort fizic. Acest lucru devine cu adevarat o problema atunci cand lucrezi la birou, esti la facultatea sau intr-o sedinta importanta. Transpiratia excesiva apare de multe ori in situatii de stres,concentrare, stari nervoase si emotionale. Pentru rezolvarea acestei probleme,Perspirex produce antisperspirante pentru ingrijirea pielii. De mai bine de 30 de ani, compania ajuta milioane de oameni cu nevoi speciale de control al transpiratiei.

Va reamintesc ca in data de 7 Martie am participat la evenimentul dedicat bloggerilor Danube Bloggers Meet,care a avut loc in Galati. Ei bine, brand-ul Perspirex ne-a sponsorizat cu cate doua produse impotriva transpiratiei. Nu este pentru prima data cand ne sustine cu sponsorizare,iar despre asta puteti citi AICI.

Am aici doua recipiente cu antiperspirant sub forma de roll on in varianta de 5 ml.Perspirex Original si Perspirex Strong. Punctul comun a celor doua produse este ca ambele tin transpitaria la distanta. Diferenta este ca Perspirex Strong este recomandat persoanelor care sufera de transpiratie severa 100 %, in timp ce Perspirex Original poate fi folosit de catre persoanele care nu sufera de o forma atat de grava,ci pur si simplu doresc sa scape de transpiratia pe care o elimina in mod obisnuit.

Ambele produse controleaza mirosul neplacut si tine zona uscata acolo unde este aplicat. Perspirex Original asigura protectie de durata 3-5 zile, in timp ce P.Strong o singura aplicare asigura protectie de pana la 5 zile.

Ce parerea aveti de aceste antiperspirante, credeti ca vi s-ar potrivi?

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.