Parfumuri florale Infinite Love

Cel mai bun parfum floral pe care l-am purtat Recomandarea mea pentru aceasta primavara

In general aceste parfumuri le-am preferat dintotdeauna. Mi-a placut mult inca de cand eram copil ,parfumul aromat de crini si portocale pe care mama mea il purta. Mi-a ramas cumva imprimat acel miros de flori, citrice si pentru asta iubesc toate parfumurile cu aceste tonuri. Sezonul cald este cel mai potrivit ca sa poti purta parfumuri florale.Ele sunt si vor ramane tot timpul in tendinte. Sunt apreciate pentru aroma lor proaspata, energica,senzuala. Ma simt norocoasa ca dupa ceva timp de cautari,sa descopar un parfum cu un miros pur,cald,fresh si senzual in acelasi timp.

Asa cum spuneam mai sus, din punct de vedere al recomandarilor, va sugerez sa dati un clik la Infinite Love, ca sa descoperiti zeci de parfumuri cu note diferite. Parfumurile Infinite Love sunt concepute cu note si arome similare celor mai celebre brand-uri de parfumuri din lume.

Parfumul meu K218 AMAZON

Spre exemplu,parfumul despre care vorbesc astazi, are codul K218 ,si coincide cu Eros Pour Femme VERSACE , au aceeasi gama olfactiva. Este un parfum pasional,feminin foarte puternic pentru inceput,transformandu-si aroma intr-una florala, citrica ,de portocala si lamaie. Tine pe piele mirosul cam 10 ore. Stim ca parfumurile originale sunt un pic mai piperate la pret, dar de ce sa dam o caruta de bani pe acelea, cand avem Infinite Love , cu preturi decente si ce credeti? cu miros si persistenta egale.

Infinite Love ne sustine pe noi bloggerii si de aceea a fost sponsor la Danube Bloggers Meet care a avut loc Sambata , la Galati. Am fost 16 bloggerite si fiecare a primit cate un set asemenea celui de mai sus. Acesta contine: un parfum de 50 ml K218 , o rezerva parfum pentru poseta, si o mostra de parfum de buzunar 8 ml cu codul K166 ( coincide cu Paco Rabanne).

Ce spuneti despre aceste parfumuri? Daca da, ce arome ati folosit? Astept sugestii.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *