Eveniment de blogging la Galati

Danube Bloggers Meet ,eveniment dedicat bloggerilor din zona Galati- Braila ,a avut loc Sambata 7 Martie ora 13:00 ,la localul Gamberetti din Galati. Evenimentul a reunit 16 bloggerite cu bloguri diferite, scopul fiind unul comun, acela de a creste popularitatea si de a ajunge in randul celor mai mari bloggeri din zona,chiar si din tara. Acest lucru este posibil doar atunci cand dam dovada de seriozitate, implicare, imaginatie, si atunci cand punem suflet in ceea ce scriem pe blogurile noastre si in tot social media. Langa noi au fost peste 50 de sponsori ( mentionez mai jos) care ne-au sustinut cu o multime de cadouri,si pe acesta cale multumim mult. Am plecat acasa cu trei cutii mari pline cu produse (cosmetice,farduri,dulciuri,jucarii ,carti).

Fie ca vorbim despre intamplarile noastre de zi cu zi, recomandari de produse,o facem intr-un mod original exact asa cum vedem lucrurile ,in asa fel incat sa atragem cat mai multi oameni interesati de ceea ce facem noi. Drept dovada am avut alaturi si speakeri. Reprezentant Farmasi si reprezentant Pellamar care ne-a oferit un mic filmulet despre istoria brand-ului si produse de ingrijire bineinteles. La evenimentul de ieri au participat bloggerite din Braila, Galati , Focsani, Campululg Moldovenesc , Bucuresti. Tocmai de la Campulung Moldovenesc ne-a vizitat bloggerita Adriana Ivan, care a facut afisul evnimentului. Multumim.

Urmeaza sa transmit in primul rand mii de multumiri celor patru organizatoare care au facut posibila aceasta editie a evenimentului. Ultimul nostru eveniment a fost in Decembrie 2018,si de atunci nu ne-am mai vazut. A fost o revedere cu bucurii, zambete, mancare buna, multe poze si o atmosfera superba. Inca ceva, nu ratati restaurantul Gamberetti daca ajungeti prin Galati, au o mancare exceptionala, un cappuccino cremos si un frappe delicios de care nu o sa ma satur niciodata. Personalul de asemenea foarte atent cu noi. Am ramas cu o impresie foarte buna si as reveni cu placere de fiecare data.

Organizatori: Paula Caraman cu blogul Lucruriprivitedjosinsus.ro, Catalina Coman cu blogul Portiadecitit.ro, Ramona Gheorghe cu blogul Rokolla.ro, Cristina Barbieru cu blogul beautywithcriss.ro

Sponsori: Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree.

Acestea de mai sus sunt pungile cu produsele primite. Credeti-ma ca sunt foarte multe,si mai sunt bagate una in cealalta. Am inceput deja de astazi sa fac poze produselor, iar in zilele urmatoare vor urma multe multe postari si articole pe blog. Stati alaturi de mine 🙂

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *