Cum trec de la Blogspot la Domeniu propriu

Si ca sa incep cu un raspuns la ceea ce ne intreaba titlul: ”cum trec de la blogspot la domeniu propriu?”, raspunsul meu este: cu ajutorul celor de la Spatiul.ro . Cel putin eu , care habar n-am de treburile acestea in ceea ce priveste trecere de la o platforma gratuita la o platforma plătită.Chiar am avut nevoie de putin ajutor . Au fost foarte promti si mi-au oferit suport tehnic imediat. Aceasta companie mi-a fost recomandata de Paula Ion ( lucruriprivitedejosinsus), colaborand in trecut impreună . Asa ca ii multumesc mult si Paulei pentru indrumare si ajutor. Am inceput in urma cu șase ani sa scriu pe blog. Mi-am facut un blog gratuit pe Blogspot si am scris treptat. Nu stiam foarte multe ,insa cred ca fost sa zic o testare a pietei fiind si gratuit,asa ca incet incet m-am obisnuit cu ideea de blogging.

Am cumparat domeniul si gazduire si sunt increzatoare ca blogul meu va fi in siguranta fiind gazduit de Spatiul.Ro. Au oferte personalizate in functie de dorinta fiecarui client. Asa ca puteti apela cu incredere si siguranta,că site-ul dumneavoastră, va arata asa cum va doriti. Iscusinta si priceperea fac ca toate acestea sa iasa impecabil intr-un timp scurt la un pret decent.

De acest suport tehnic pe care compania il ofera , opteaza site-urile de prezentare, blog-urile dar si magazinele online ori publicatiie digitale. Consider ca aceasta platforma platita este cea mai buna de pe piata, este una profesionista iar site-ul va fi mai bine vazut de Google, probabil ca v-a fi si printre primele aparute la motorul de căutări. Blogul meu se adreseaza in primul rand categoriei de frumusete si moda. Sper tare mult ca de acum inainte ,dupa aceasta schimbare , sa am posibilitatea sa scriu mai mult, sa am colaborari si imi doresc desigur sa am o mai buna interactiune si cu alti bloggeri. Acestea fiind spuse, in cazul in care va doriti un site nou si in sigurantă online,va recomand sa alegeti Spatiul.Ro

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *