Produse de lux – ELEMIS – Adda Shop-


       Hei dragilor!  Astăzi am să va arat cateva produse pe care le-am testat. 

       Este vorba despre produse Elemis (facebook) , si produse Fragonard ,   care se gasesc pe Adda-Shop .ro 

       Voi incepe cu Elemis .  După cum spune si titlul , aceste produse fac parte din cea mai bună gamă de cea mai buna calitate , cu preturi pe masură. Elemis  oferă cosmetice , produse pentru ingrijirea corpului , seruri  , exfolianți , produse pentru barbați si chiar si ceasuri . Eu am avut ocazia să folosesc cateva mostre de produse din acestea luxoase , în urma evenimentului dedicat bloggerițelor de beauty , care s-a desfășurat in Galați. Acolo am avut printre multi sponsori si pe cei de la Adda-Shop , care ne-a oferit punguțe frumoase , cu daruri parfumate  . Sunteti curiosi sa stiti ce era acolo?  🙂 

                 câte o mostră drăguță de cremă de zi , cremă de noapte si cremă pentru conturul ochilor . 

                      ➤ un produs in varianta mini , de cremă de duș ,

                ➤ un cartonaș  parfumat ,îmbibat cu un parfum puternic si persistent . 


Creme Elemis Pro-Collagen Marine  , această cremă este geniala, usor parfumata , dă tenului  elasticitate , matifiaza , se aplica usor pe ten si intra usor in piele . Nu lasa urme  , iar extractele marine isi fac treaba. 

Am tinut mortis sa folosesc aceste mostre , ca sa vad daca intr-adevar o cremă scumpă , are efecte pe masura . Am folosit tot pliculețul , timp de 4 zile , dimineata  timp in care mi-am facut o părere pozitivă . Cu toate acestea , niciodata nu mi-as permite sa dau o căruță de bani pe o cremă . Ați văzut cat costa? Numai vreo  1.150 lei …hmmm…foarte mult , pentru buzunarul nostru de bugetari . Dar , asa cum am mai spus , rezultatele sunt vizibile de la primele aplicări , darămite să folosesti luni intregi , e altceva .  

Acelasi lucru este valabil si pentru celelalte cremițe . Crema de noapte , ajuta mult la reducerea cearcanelor , si dispare efectul de ochi obositi . 

Crema de duș m-a cucerit cu parfumul ei , care ramane imprimat in piele . Am folosit-o cu plăcere imediat  si mi-a ajuns cam pentru 3 dușuri . Este minunatăăăă  sub duș , miroase toata casa , si are efect relaxant . Pe langa faptul ca lasă pielea curată , netedă  , catifelata si frumos mirositoare . 

 Aceste două produse parfumate , vin de la Fragonard  , insoțite de punguțe frumos colorate . Nu vreti sa stiti cât miroase si acum punga de la Fragonard.. o păstrez  in sertarul din birou si miroase  in tot livingul. 

Apa de parfum , este o mostra din Reine Des Coeurs , cu miros de trandafir puternic , flori de portocal si o explozie de miros din piperul roz . Prețul apei de parfum este de 260 lei . Din nou vedeti preturi exorbitante , dar calitatea , aspectul si ingredientele primează . 

 Oul roz din imagine , este un săpun să stiti. Pe langa aspectul buclucaș , a devenit prietenul lui Patrick la baită . Il adoră , se joacă cu el , miroase  frumos si lasă pielea delicata si curată . 

Cam asta am avut de povestit astazi. Ce parere aveti de aceste produse? Stiati de acest site cu produse de lux? 

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.