Produse naturiste – natural Vitamix –Astăzi vorbim despre natural . De o perioda incoace tot folosesc diverse produse naturiste pentru par sau piele , care ofera rezultate grozave . In urma participării mele la galatibeautyswap2 , am avut norocul sa primesc cadou un voucher in valoare de 100 lei , valabil in magazinele Vitamix din Galați si Brăila .


 Vitamix (site ) , a fost unul dintre sponsorii evenimentului si a oferit aceste vouchere pentru cumpărături . 

 Cu acest  tichet  , pot să imi aleg orice produse doresc , din 5 brand-uri diferite ( Adams , Oma Gertude , Springmarkt , Iceveda si Bunica Agafia ) . Asta am si făcut. Personalul magazinului Vitamix Braila , foarte respectuos si generos ,  mi-a oferit  ajutor si informatii , pentru ca eu sa fac cea mai buna alegere .  Mi-am umplut coșulețul cu 10 produse de care am nevoie . 

 Mi-am ales o mulțime de produse , naturiste 100 % , cu ingrediente  ,amestecuri si parfumuri de cea mai bună calitate .

 In magazin se găsesc atât produse de înfrumusețare , uleiuri esențiale , produse pentru îngrijirea corpului , ceaiuri , pastile pentru dureri articulare , dar si produse alimentare ( stafide , mieji de semințe de floarea -soarelui , goji , merisore ) si multe alte bunatati. 

Să vă arăt mai exact ce mi-am ales eu. 

                        ➤ 2 x șampon negru pentru creșterea părului 
                            ➤ 2 x balsam de par reparator 
                            ➤ gel de duș hidratant 
                            ➤ săpun lichid  Arctic de trandafiri 
                            ➤ 3 x mieji de semințe de floarea-soarelui
                            ➤ stafide brune . 

                  Acestea sunt cele 10 produse pe care mi le-am cumpărat . Voi ați fost în vreun magazin Vitamix? Ce v-ar tenta să cumpărați ? 

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

13 Comments

  1. Nu am auzit de aceste produse până acum. Încerc să folosesc din ce în ce mai mult produse naturiste, prin urmare o să le caut și pe cele de recomandate de tine.

  2. Daaa…folosesc samponul de aproape o luna…o prima schimbare ar fi textura firului de par…care s-a ingrosat , e mult :)))) Dar o sa revin cu detalii precise mai tarziu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *