Cum se foloseste un kit cu ceara epilatoare

Un kit de epilare cu ceara este foarte bine primit de orice femeie. O varianta mult mai usoara, sigura si de durata , care ține părul de pe picioare  sau subsuori la distanta, aproape vreo 4 saptamani. Pe langa banalele aparate de ras de unica folosinta , epilatul cu ceara calda este o alternativa de mijloc.

Visuel.ro vine cu un Set de epilat MONO PINK  , care poate fi folosit cu usurinta , atat acasa cat si la saloanele de infrumusetare . Se presupune ca epilarea efectuata cu acest kit dureaza 3-4 saptamani, timp in care nu vei mai avea probleme cu cresterea firelor de par inestetice. 

In set se gasesc : 

– un aparat de incalzit ceara ,
– 2 cartuse cu ceara ,
– 2 seturi stripsuri de hartie , 
– un ulei post epilat . 
– un voucher cadou in valoare de 50 Lei, pentru cumparaturi din magazin. 

Incalzitorul este din material plastic ,prevazut cu un ”gemuleț”  pe
 unde se vede ceara , un bec colorat in rosu si  cu cablu de alimentare la curent. 

Cartusele cu ceara , sunt din titan , cu o cantitate de  100 ml . Rezerva se introduce in aparatul de incalzit , si se baga in priza. Timpul de asteptare pentru fluidizarea cerii este de 30 minute . Ceara este prevazuta cu o rola de aplicare. Dupa ce  ceara a devenit lichida , se aplica in fășii  cam de 15 cm pe piele.

Urmand ca benzile de hartie sa fie aplicate peste ceara. Se lasa aproximativ 5 minute , masand continuu, si la final se dezlipeste cu putere, cu miscare trasa de sus in jos. 

La final , se foloseste acest ulei pentru indepartarea reziduurilor de ceara. Aceasta solutie ajuta foarte mult la prevenirea foliculitei . 


Prima data care am folosit ceara pe piele. A fost acum , kit-ul acesta….cu care nu m-am inteles 🙂 

Neobisnuita fiind cu epilatul cu ceara, mi s-a parut dureros, asa ca , măcar am testat produsul si stiu despre ce este vorba.

 Cu o parte de picior epilata ,  cam de o palma așa , am incheiat procesul si m-am hotarat. Voi folosi ceara in locurile mai putin dureroase, cu putin par care trebuie indepartat , cum ar fi parul de subsuori si mustata . 🙂 Ce spuneti? Cum va impacati cu ceara epilatoare? 

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

3 Comments

  1. Eu folosesc benzi cu ceara la mustață, insa cu un astfel de kit nici eu nu mă împac. Așa ca norocoasa care îl va câștiga sper sa îl folosească

  2. Aoleuuu…pai, e normal sa fie putin dureros pentru ca smulge firele de par 🙂 Astazi il testez si eu, dar cu siguranta nu voi avea probleme, eu ma impac mai ine cu ceara decat cu epilatorul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *