Dulciuri de casa.

De curand am avut musafiri,mai exact cele 3 cumnate ale mele,fiecare cu copilul dupa ea..De ceva vreme incoace, de aproximativ 2-3 ani ,ne vizitam in fiecare Duminica..O Duminica la mine,urmatoarea la una dintre fete,si tot asa ,o tinem prin rotatie…Discutam,radem,vobim ,ce am mai facut in cursul saptamanii,,barfim(cine nu o face?),s.a.m.d . Deci..Duminica se stie,,,dulciuri cat mai multe,inghetata,sucuri acidulate,,ne rasfatam ,nu gluma..Macar in weekend sa mancam si noi fara sa ne uitam la abdomen si sa spunem”vai cat m-am ingrasat”.   Noi ne-am facut un obicei din asta si sfatuiesc  sa puneti si voi in aplicare. Ei bine cum spuneam ,a fost randul meu de gazda..ne-am saturat de toate prajiturile din comert,asa ca am inceput pregatim in casa cate ceva..

De exemplu eu am pregatit :

Chec, si Foi cu crema de cacao…Au fost delicioase…Mi-a parut bine ca au fost multumite fetele,dulciurile au fost gustoase si bine facute…Sunt foarte curioasa ce ne va pregati urmatoarea gazda de Duminica….Revin sigur cu poze si detalii…;)

10347223_792046994211264_6422637840753604146_n

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

8 Comments

  1. Foarte frumos.Si noi faceam la fel.Iar de dulciuri…prajiturile facite in casa sunt de-a dreptul ''curcubeu pe cerul gurii''.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.