The One by Oriflame

The-ONE

Imi doresc aceste produse pentru prietena mea,ea este foarte fidela marcii Oriflame si sigur va fi incantata si de aceste produse.Sigur ii voi face o supriza placuta cu ele.

The One http://ro.oriflame.com/products/the-one 

va provoaca sa participati la testarea noilor produse care au fost lansate,acasa la voi si gratuit,iar daca ve-ti vorbi despre ce parere v-ati facut dupa ce ati testat produsele aveti posibilitatea sa castigati: 50 de locuri la un workshop dedicat bloggerilor de fashion si beauty din Romania. Va fi o zi plina de surprize, unde vei avea posibilitatea de a afla de la profesionisti din domeniu totul despre cum sa ai un blog de succes si care sunt cele mai bune metode de promovare a blogului tau.

Te vei intalni cu:

Jonas Wramell, binecunoscutul make-up artist al vedetelor de la Hollywood şi Directorul Artistic Global de Frumuseţe Oriflame;
Maxineczka, unul dintre cei mai importanti bloggeri din Poloniahttp://maxineczka.blogspot.com/;
Katosublogger de succes din Polonia ce locuieste in prezent in UK. Katosu realizeaza materiale de beauty si fashion in colaborare cu o multime de branduri consacrate – http://katosu.blogspot.com/;
Elena Dobre, Analytics & PPC Strategist Conversion Marketing Romania;
– Multi alti invitati surpriza.

In plus, vei face parte din The One Collective, iar Oriflame te va promova pe site-ul oficial prin prezentarea profilului tau, alaturi de bloggeri renumiti din toata lumea (Elin Kling, Elsa Ekman, Maffashion, Maxineczka etc).

Foarte atractiv nu?Va invit sa participati si voi.

Împreună cu prietenii

”o prietenie adevarata,este in viata ceea ce este o oaza in pustiu: un colt verde de umbra in infernul fierbinte si galben al nisipului nestatornic ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *